دکتر «ریتا ظهیری» روزدوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۸۴۶ نفر از این تعداد که دارای تخصصهای مورد نیاز برای فعالیت در امور بهداشتی و درمانی بودند تا پانزدهم آبان سالجاری به بیمارستانهای دانشگاه و نیز واحدهای بهداشتی معرفی شدند.
وی اظهار داشت: این افراد از میان اعضای بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویان، قرارگاه های جهادی، دانشجویان داوطلب پزشکی و پیراپزشکی، گروههای مرجع مردمی و طلاب جهادی هستند که بخشی از فرصت آزاد خود را در کنار کادر بهداشت و درمان دانشگاه برای ارایه خدمات سپری میکنند.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در امور اجتماعی گفت: ثبت نام از دواطلبان براساس فراخوان و نوع رشته تحصیلی و یا مهارتهای فردی انجام شده است.
دکتر ظهیری افزود: افرادی که تخصص لازم برای ارایه خدمات بهداشتی و یا درمانی را ندارند نیز در حوزههای خدمات و پشتیبانی به کار گرفته میشوند.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در امور اجتماعی گفت: دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک از ۲۵ آبان ماه مسئولیت سازماندهی، آموزش و اعزام طلاب داوطلب را برعهده گرفته است.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
بر اساس اعلام سیما سادات لاریسخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور تا ۲ آذر ۹۹ به ۸۵۴ هزار و ۳۶۱ و شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ به ۴۴ هزار و ۸۰۲ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.
نظر شما