محسن زنگنه روز یکشنبه در نشست با فعالان حوزه گردشگری این شهرستان گفت: صنعت گردشگری میتواند اقتصاد شهر تربتحیدریه را متحول کند و این امر نیازمند ایجاد تشکل قوی با حضور تمامی فعالان گردشگری شهرستانهای تربتحیدریه، زاوه و مهولات و فعال شدن سامانه سرمایهگذاری حوزه گردشگری این شهرستانها است.
وی افزود: مرمت و احیای آثار تاریخی به ویژه ساماندهی بافت تاریخی شهر تربتحیدریه میتواند علاوه بر جذب گردشگر و معرفی هویت تاریخی شهر، باعث رونق و شکوفایی اقتصاد مردم محلی شود و در این راستا مغازهداران و غرفه داران بازارهای سنتی هم باید در نماسازی سنتی طبق طرح میراث فرهنگی مشارکت کنند و کاربری کاروانسراها که در حال مرمت است نیز باید باهدف تکمیل زنجیره جذب گردشگر باشد.
این نماینده مجلس ادامه داد: همچنین بخش بایگ از توابع تربتحیدریه بهعنوان نگین گردشگری خراسان رضوی میتواند با معرفی مطلوب ظرفیتها و جذب گردشگر، اقتصاد منطقه را شکوفا کند که برای تحقق این امر نیاز است سایر قابلیتهای شهر به ویژه ثبت جهانی شهر بایگ و روستای بسک و بهرهبرداری مناسب از معادن عقیق این منطقه پیگیری شود.
وی گفت: برای حمایت از ظرفیتهای گردشگری روستایی نیز باید نقشه مطالعاتی و سرمایهگذاری روستاهای هدف گردشگری به ویژه در منطقه رودمعجن، حصار و نسر تربتحدریه تهیه شود.
زنگنه همچنین چاپ نقشه، بروشور و اقلام تبلیغاتی، تهیه نرمافزار جامع گردشگری و همچنین استفاده از امکانات فضای مجازی را از ضرورتهای معرفی جاذبههای طبیعی و تاریخی این شهرستان دانست.
شهرستان تربتحیدریه دارای ۳۵۰ جاذبه گردشگری است که ۵۲ اثر تاریخی آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوبغربی مشهد واقع است.
نظر شما