۲ هزار و ۳۵۰ بازرسی از اصناف  اراک انجام شد

اراک - ایرنا - فرماندار اراک گفت: ۲ هزار و ۳۵۰ مورد بازرسی از اصناف این شهرستان در ۲ روز اول اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی آذرماه انجام شد و این روند تا پایان طرح ادامه دارد.

«حسین بختیاری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اصناف این شهرستان در ۲ روز گذشته همکاری خیلی خوبی در اجرای این طرح داشتند و در مجموع بیش از ۸۵ درصد از مصوبات این طرح تاکنون محقق شده که این مهم جای تقدیر دارد.

وی بیان کرد: اصناف مرکز شهر همکاری بیشتری نسبت به مراکز حاشیه داشتند که انتظار است این همکاری در همه نقاط این شهرستان روز به روز افزایش یابد.

فرماندار اراک ادامه داد: در بازرسی‌های صورت گرفته در ۲ روز گذشته، ۲۱ صنف این شهرستان که بنا به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و ستاد مدیریت این بیماری در استان مرکزی باید فعالیت خود را تعطیل می‌کردند اما به این مصوبه بی توجه بودند، مهر و موم شدند که ۱۲ مورد در روز اول و ۹ مورد در روز دوم اجرای طرح بوده است.

بختیاری اظهار داشت: تمام محدودیت‌ها و سختگیری‌ها، برای کنترل بیماری و حفظ جان مردم است که امید است همه دست در دست هم بگذارند تا این بیماری کووید ۱۹مهار شود و شرایط عادی به جامعه برگردد.

وی عنوان کرد: محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا چهار بامداد نیز به خوبی در شهرستان اراک در حال انجام است و مردم نیز تاکنون در این راستا همکاری خوبی داشته‌اند و در این ساعات ۱۲ تیم پلیس راهور در نقاط مختلف شهر حضور دارند و دوربین‌های ثبت تخلفات نیز فعال  هستند.

فرماندار اراک اضافه کرد: مردم در صورت نیاز به مراجعه پزشک و حضور در بیمارستان‌ها در این ساعت می‌توانند از خدمات اورژانس به شمار ۱۱۵ و یا استفاده از آژانس‌های مسافربری که منعی برای تردد ندارند، استفاده کنند.

بختیاری تاکید کرد: در مجموع در خصوص اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی، وضعیت خوبی وجود دارد و امید است در سایه تعامل اقشار مختلف، این بیماری به زودی کنترل شود.

۶۸۰ هزار نفر در شهرستان اراک زندگی می‌کنند و نخستین مورد مثبت ویروس کرونا در استان مرکزی، اول اسفندماه پارسال، پس از قم در اراک به ثبت رسیده و این شهرستان اکنون از نظر بیماری کووید ۱۹ از نقاط با وضعیت قرمز محسوب می‌شود.

بر اساس تصویب ستاد ملی کرونا، محدودیت های جدید کرونایی از شنبه اول آذر در سراسر کشور اجرا می شود. بر اساس این مقررات شهرهای کشور به سه دسته قرمز، نارنجی و زرد تقسیم بندی می شوند. این محدودیت ها در ۴۴۸ شهر شامل ۱۶۰شهر با وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر با وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد است.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور تا اول آذر ۹۹  به ۸۴۱ هزار و ۳۰۸ نفر و  شمار جانباختگان قطعی این بیماری به ۴۴ هزار و ۳۲۷ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

بر اساس اعلام  سیما سادات لاریسخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور تا ۲ آذر ۹۹ به ۸۵۴ هزار و ۳۶۱ و  شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ به ۴۴ هزار و ۸۰۲ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha