«شاپورجلالی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تأمین جهیزیه، درمان بیماران، ساخت و تعمیر مسکن مددجویان نیازمند، اطعام نیازمندان، تامین کمک معیشت و مخارج روزانه فقرا از موارد مصارف زکات در استان مرکزی است.
وی اظهار داشت: زکات جمع آوری شده در هفت ماهه سال گذشته ۷۹ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال بوده که رقم امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قابل توجهی داشته است.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: کمیته امداد با همکاری روحانیون اقدام به جمعآوری این میزان زکات کرده که امید است با حضور بیشتر در بین مردم و تبلیغ چهره به چهره با زکات پردازان، افراد بیشتری به انجام این فریضه واجب تشویق شده و محرومیت کاهش پیدا کند.
جلالی با بیان اینکه زکات از واجبات مالی و عبادی است، افزود: اگر زکات اموال به موقع پرداخت شود بیشتر مشکلات اقتصادی برطرف میشود.
زکات در لغت به ۲ معنای رشد و نمو و پاکی آمده است و به سهمی اطلاق میشود که انسان از مال خود خارج میکند و به فقرا میدهد و به این دلیل است که در پرداخت آن، امید رشد و افزایش مال همراه با خیر و برکت وجود دارد که موجب تزکیه و پاکی روح پرداخت کننده میشود.
گندم، جو، خرما، کشمش، طلا، نقره، شتر، گاو و گوسفند از اموالی است که زکات به آنها تعلق میگیرد.
نظر شما