به گزارش دریافتی دوشنبه ایرنا از سازمان بسیج جامعه کشاورزی فارس، سعید حسن شاهی افزود: با به کارگیری این فارغالتحصیلان به دنبال افزایش بهرهوری در محصولات کشاورزی هستیم.
وی ادامه داد: با ترویج این سیاست امیدواریم شکاف عملکردی بین کشاورزان پیشرو و نمونه با سایر کشاورزان با تزریق یافتههای علمی و تجربی در مراحل زراعی کاشت، داشت و برداشت تصحیح شود و شاهد افزایش و ارتقای بهرهوری باشیم.
رییس سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان فارس گفت: استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی استان فارس در ۲ حوزه دانشگاه کشاورزی و دامپزشکی یک ارمغان بزرگ در حوزه جهش تولید است.
حسن شاهی با تبریک فرارسیدن هفته بسیج به تمام بسیجیان که دراجرای نهضت جهش تولید کشاورزی به عنوان کلیدی ترین عامل در خودکفایی ایران اسلامی گام بر می دارند، افزود: برای تحقق نهضت جهش تولید نیازمند تعامل گسترده بین بخشی با تمام دستگاه های اجرایی در بحث امنیت غذایی در سطوح ملی واستانی هستیم.
وی با بیان اینکه فارس دارای داشتههای خدادادی و نیز نیروهای تحصیل کرده دانشگاهی است، گفت: باید از باید از پتانسیلهای موجود با طرح وبرنامههای موثر بهره برد و محصولات استراتژیک استان را تا سر حد خودکفایی راهبری کرد.
رییس سازمان بسیج جامعه کشاورزی فارس بیان کرد: بحث اول در حوزه جهش تولید مبحث امنیت غذایی ذیل مبحث مهم امنیت ملی است.
حسن شاهی پرداختن به موضوع تولیدات داخلی کشاورزی و بینیازی از واردات را مهم توصیف کرد و افزود: در جهان ۸۲ کشور با مشکل جدی تامین غذا مواجهاند که از این تعداد ۳۴ کشور در شمار کشورهای اسلامی قرار دارند.
وی ادامه داد: استان فارس تامین کننده ۱۰ درصد غذای کشور با تولید متنوع محصولات دامی وکشاورزی است ،در واقع استان فارس ویترین محصولات کشاورزی کشور است که از یک اقلیم چهار فصل برای تولید برخوردار است.
رییس سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان فارس گفت: در یکسال گذشته به واسطه چالش کرونا، بخش کشاورزی و تولیدات آن بار سنگین تامین مواد غذایی و مایحتاج مردم را به تنهایی به دوش میکشد و بر این اساس جهت افزایش میزان بهرهوری تولید، نیاز جدی به پرداختن حوزههای آکادمیک وعلمی شدن کشاورزی ودامداری برای افزایش راندمان تولید ملموس است.
حسن شاهی با بیان اینکه حوزه کشاورزی و دامداری به منظور تامین غذا از دغدغههای امروز سپاه با توجه به فرمایشهای رهبر فرزانه انقلاب در امر جهش تولید است، افزود: اگر امروز از ظرفیت ۱۶ هزار نیروی جوان وفارغ التحصیل دانشگاهی در رشته کشاورزی برخوردار هستیم باید در امر نهضت جهش تولید سرافرازانه مشارکت کنیم و نتایج مثبتی را دراین رابطه با بهرهگیری از توان علمی و پژوهشی متخصصین خود بدست آوریم.
وی در ادامه به ریلگذاری سازمان بسیج جامعه کشاورزی فارس در حوزه کشاورزی و دامداری حول محورهای تعیین شده پرداخت و بیان کرد: راهبردهای این سازمان حول محور محصولات استراتژیک شامل گندم ، جو ، کلزا، دانههای روغنی ، ذرت علوفهای و دانهای است، البته در بخش تامین گوشت قرمز نیز با ارتقای بهرهوری در تولید دام سبک برنامههای خاصی اجرا خواهد شد.
حسن شاهی با بیان اینکه نزدیک به ۸۳ درصد کشاورزان از علم و سواد آکامیک برخوردار نیستند و البته از سواد تجربی و بومی فوق العادهای در کشاورزی برخوردار هستند، افزود: کشاورزی ما مبتنی بر تجربه و بسیار هزینه بر است و ما دراین سازمان به دنبال بالابردن سطح علمی کشاورزی توسط سفیران فارغ التحصیل بسیجی کشاورزی استان فارس هستیم.
وی ادامه داد: همچنین در کنار این چالش و سنتی بودن روشهای پرهزینه کشت با چالش خام فروشی محصولات کشاورزی و باغی مواجه هستیم که نشات گرفته از نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی است، این در حالی است که به طور مثال نبود سردخانه صدمات بسیاری به اقتصاد کشاورزان درامر نگهداری محصولات وارد کرده و زحمات کشاورزان و باغداران ما در فارس به صورت خام صادر ودرسایر کشورها فراوری وبسته بندی وبنام آنها صادر می شود.
وی همراهی سفیران کشاورزی را بسیار موثر و قابل توجه دانست وگفت: شمار این سفیران از ۹۳۰ نفر تا هزار نفر درحال افزایش است.
رییس سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان فارس:
۹۳۰ دانشآموخته کشاورزی فارس، سفیران بسیجی جهش تولید شدند
۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۶
کد خبر:
84120362
شیراز-ایرنا- رییس سازمان بسیج جامعه کشاورزی استان فارس گفت: ۹۳۰ نفر از دانشآموختگان رشته کشاورزی در قالب سفیران بسیجی جهش تولید، جذب وساماندهی شدند تا در شهرستانهای استان با انتقال دانش و یافتههای به روز علمی و تحقیقاتی خود به ترویج و آموزش کشاورزان بپردازند.
اخبار مرتبط
-
قرارگاه امنیت غذایی در کازرون راه اندازی شد
شیراز - ایرنا- قرارگاه امنیت غذایی با هدف افزایش تولید محصولات کشاورزی و ایجاد امنیت غذائی…
نظر شما