مجید زمانی روز دوشنبه در قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با شیوع کرونای استان افزود:به منظور کنترل ترددها در استان ۵۶ ایستگاه ایست بازرسی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: همچنین ۲۰۵ نفر مسئولیت کنترل مبادی ورودی و خروجی و ترددهای سطح شهر را در محدودیتهای شبانه برعهده دارند.
زمانی با بیان اینکه تردد خودروها از ساعت۲۱ تا چهار بامداد ممنوع است، تصریح کرد: این در حالی است که تاکسیهای عبوری و آژانسها محدودیتی برای تردد در سطح شهر ندارند و برای امور ضروری میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
معاون عملیات نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برای تردد کارمندان دولت و شاغلان واحدهای تولیدی باید به فرمانداریهای هر شهرستان مراجعه شود و مجوز تردد دریافت کنند و چنانچه شخصی در این خصوص جریمه شود میتواند با ارائه مجوز خود از پرداخت آن معاف شود.
مدیرکل بازرسی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص رعایت ظرفیت یک سوم و یک دوم کارمندان در مناطق قرمز و نارنجی استان، گفت: این مصوبه را بسیاری از دستگاهها به خوبی رعایت کرده بودند اما در خصوص نیروهای شرکتی از سوی برخی ادارات و نهادها رعایت نشده بود.
شهاب قائدی افزود: برخی بانکها نیز در خصوص رعایت مصوبه یک دوم کارمندان بیتوجهی کرده بودند که به آنها تذکر لازم داده شد.
مدیرکل راهداری و حملو نقل جادهای چهارمحال و بختیاری نیز از کاهش ترددها در استان در ۲ روز ابتدایی اعمال محدودیتهای آذرماه خبر داد و گفت: ترددها در روز اول ۱۳.۷ درصد و در روز دوم ۳۲.۴ درصد کاهش داشته است.
عزیزالله روشن افزود: همچنین تعداد خودروهای ورودی و خروجی به استان در روز اول ۳۸ درصد کاهش و در روز دوم تعداد خودروهای ورودی ۵۱ درصد و خودروهای خروجی ۴۶ درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایرنا، در این نشست یک توافقنامه بین مرکز بهداشت و هلال احمر استان در خصوص اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت منعقد شد.
قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت پروتکلهای بهداشتی دست کم به میزان ۸۰ درصد در یک ماه و ۹۰ درصد در سه ماه، کاهش بستری حداقل به میزان ۳۰ رصد در یک ماه و ۵۰ درصد در سه ماه و کاهش مرگ و میر دست کم به میزان ۱۰ درصد در یک ماه و ۴۰ درصد در سه ماه از جمله اهداف انتقاد این توافقنامه است.
نظر شما