همدلی بسیج با مدافعان سلامت در رزم با کرونا

خمین - ایرنا - همدلی متعهدانه با مدافعان سلامت، آرایش جدید بسیجیان در رزم با کووید ۱۹ است که از ابتدای شیوع کرونا در صحنه‌های مختلف از جمله کمک‌های مومنانه، خدمت به شهروندان، بیماران و کادر درمان نمود دارد.

در طول ۸ سال دفاع مقدس، بسیج آن چنان ظاهر شد که دشمنان اعتراف کردند که قدرتی که در بسیج نهفته، توان مقابله با یکایک ارتش های کلاسیک جهانی را دارد. 
جوانان سلحشوری که به فرمان امام(ره) در پایگاه‌های مقاومت تحت عنوان بسیجی گرد آمده بودند و با کوچک ترین اشاره ایشان به جبهه‌های نبرد هجوم می‌بردند  و تا آخرین قطره خون خویش ایستادگی و مقاومت می‌کردند.
 آنچه مشخص است وظیفه بسیج فقط به جنگ و مسائل نظامی محدود نمی‌شود و دفاع از تمامیت ارضی کشور در سخت ترین شرایط گذشته انقلاب و کنون با خدمات بسیجیان و رزمندگان گره خورده است.


در حوادث طبیعی و بلایا، همچون زلزله، سیل و طرح واکسیناسیون فلج اطفال حضور بسیجیان گره گشای مشکلات و مایه دلگرمی مردم و مسئولان بوده است. 
پس از گذشت ۴۰ سال از آن روزهای حماسه و پر خاطره، تصور غلطی است اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی بدانیم چراکه هوشمندی حضرت امام خمینی رحمه الله تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.
   در نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا در کشوربسیجیان پا به پای مدافعان سلامت برای حفظ سلامتی مردم با این ویروس جنگیدند.
ضدعفونی شبانه معابر، جمع آوری و توزیع کمک‌های مردمی بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا، حضور داوطلبانه در مراکز درمانی و تولید انبوه ماسک و توزیع رایگان در مناطق محروم قطره‌ای از هزاران تصویر تلاش بسیجیان در مبارزه با بیماری کووید ۱۹ است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی ابراز امیدواری کرده است که برای نقش آفرینی بهتر در مقابله با ویروس کرونا، ۵۴ هزار پایگاه مقاومت در کشور به پایگاه‌های امدادگران و حافظان سلامت تبدیل شوند.
سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» با تاکید بر این که آرایش امروز ما آرایش جنگی برای مقابله با کرونا است گفته است: ظرفیت امروز سپاه در تمام کشور چه در نیروی زمینی، چه دریایی و چه در بیمارستان‌ها و بسیج هم مهیا و هم در میدان است.
معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین اولویت طرح شهید سلیمانی را پیشگیری و بیماریابی عنوان کرده و گفته است: ما در گام اول مقابله با ویروس کرونا با طرح بسیج ملی مقابله با این ویروس با کمک وزارت بهداشت مشارکت فعالی داشتیم که در آن زمان تعداد فوتی‌ها و ابتلاها به حداقل رسید.
سردار « عبدالرضا آزادی» افزود: بسیج در راستای مقابله با کرونا در مقطع کنونی طرح شهید سلیمانی را ارائه کرده که اولویت و تمرکز آن بر پیشگیری و بیماریابی است.


فرمانده بسیج ناحیه خمین نیز گفت: نیروهای بسیجی با شیوع ویروس کرونا این بار نیز مانند هر فصل دیگر در چهل و یک سال اخیر، همدلی به بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشته و پیشگام و پیشقدم خدمت شده‌اند و از هیچ کوششی در این زمینه دریغ ندارند.
سرهنگ پاسدار سید«علی اکبر حسینی» اظهار داشت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حفظ سلامت مردم، بسیجیان شهرستان از ابتدای شیوع کرونا به میدان آمده و تمام توان خود در برای ضدعفونی کردن خمین اعم از خیابان‌ها و معابر عمومی سطح شهر و روستاهای مختلف در کنار عوامل دولتی به کار گرفته‌اند.
وی با اشاره به تولید ۳۰‌هزار عدد ماسک بهداشتی سه لایه و نخی با حمایت گروه‌های جهادی در خمین ادامه داد: بخشی از این ماسک‌ها که با کمک خیران تولید شده و در بیمارستان، مراکز خیریه و بین جانبازان خمین توزیع شده است.
فرمانده بسیج ناحیه خمین گفت: هم اکنون ۲ کارگاه تولید ماسک با حضور ۱۵ نفر از بسیجیان و گروه‌های جهادی در زادگاه امام راحل فعال است.
مسئول بسیج سازندگی خمین گفت: در ۲ مرحله اجرای رزمایش کمک مومنانه ۹ هزار و ۱۳۷ سبد معیشتی تهیه و بین نیازمندان شهرستان توزیع شده است.
« محمد طاهری» اظهار داشت: در راستای اجرای طرح قرارگاه شهید سلیمانی، ۲۵ نفر از بسیجیان برای شرکت در دوره آموزشی دانشکده علوم پزشکی خمین معرفی شدند.
وی ادامه داد: این بسیجیان به صورت محله به محله بیماران مبتلا را شناسایی و آنها را تحت مراقبت‌های بهداشتی و آموزشی قرار می‌دهند و در صورت نیاز این بیماران به مرکز درمانی خمین ارجاع داده می شوند.
مسئول بسیج سازندگی خمین اضافه کرد: تمرکز بر روی خانواده بیماران کووید ۱۹، توزیع اقلام بهداشتی در بین این خانواده‌ها، غربالگری هر روز بیماران و جلوگیری از حضور این بیماران در سطح شهر از وظایف شرکت کنندگان در طرح شهید سلیمانی است.


فرمانده حوزه مقاومت امام خامنه ای خمین، توزیع یک‌هزار و ۲۰۰ سبد معیشتی، راه اندازی سه کارگاه تولید ماسک و تولید ۲۷ هزار ماسک را ز اقدامات این حوزه در مبارزه با بیماری کرونا و کمک به حفظ سلامت شهروندان بیان کرد.
« روح الله موسوی» گفت: ۵۴۰ بسته بهداشتی همزمان با هفته بسیج در مناطق حاشیه ای خمین توزیع شد و ۵۰۰ بطری آب هویج و سیب در بین بیماران مبتلا به کرونا توزیع شد.
وی  اضافه کرد: ضدعفونی معابر، مساجد، مدارس و ادارات تا نابودی کامل ویروس کرونا از سوی بسیجیان به شکل داوطلبانه در زادگاه امام راحل انجام می‌شود.

بسیج مستضعفین یکی از مهم‌ترین بازوهای قدرت جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌رود که مأموریت جذب، آموزش، سازماندهی و به‌کارگیری نیروهای داوطلب مردمی را در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن بر عهده دارد.

نیروی مقاومت بسیج در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دی ۱۳۵۹ به‌طور قانونی رسمیت پیدا کرد.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده  که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha