«هوشنگ بازوند» روز چهارشنبه در نشست شورای گفت وگو دولت و بخش خصوصی اظهارداشت: شرایط استان ما تا قبل از اعمال محدودیت ها بسیار دشوار بود؛ در حالی که ما خود را برای بستری هزار نفر آماده کرده بودیم، آمار بستری ها در آبان ماه به یک هزار و ۲۶۰ نفر رسید.
وی با یادآوری اینکه در زمان اوج بیماری میزان مرگ و میر کرونا در کرمانشاه به روزی ۲۴ نفر هم رسید، افزود: محدودیت های نیم بند ساعت ۱۸ به بعد که اجرایی شد منجر به کاهش آمار مبتلایان شد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مردم کرمانشاه با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی در روزهای اخیر همکاری خوبی برای اجرای اعمال محدودیت های ۱۵ روزه داشتند، اعلام کرد: آمار بیماران بستری کرونا در استان کرمانشاه از یک هزار و ۲۶۵ نفر اکنون به ۸۶۰ رسیده است که نشان از تاثیرگذاری محدودیت ها دارد.
بازوند گفت: براساس برآوردهای انجام شده اکنون ۷۰ درصد مردم کرمانشاه در اجرای اعمال محدودیت های جدید با دولت همکاری دارند.
وی افزود: برخی از افراد همچون دستفروشان و کارگران ساختمانی به دلیل اجرای محدودیت ها با مشکلات بسیاری روبه رو شده اند از این رو از اعضای اتاق بازرگانی تقاضا داریم در این ایام از افراد نیازمند حمایت لازم را داشته باشند.
بخش خصوصی قدرتمند نداریم
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود به مشکلات سرمایه گذاری پرداخت و گفت: یکی از مشکلات اصلی کرمانشاه این است که بخش خصوصی قدرتمندی برای سرمایه گذاری نداریم.
وی با بیان اینکه شرایط ورود یک شرکت هواپیمایی به کرمانشاه فراهم شده بود، یادآور شد: ما قصد داشتیم که شرکت قشم ایر را با مبلغ هزار میلیارد تومان برای کرمانشاه بخریم اما هیچ سرمایه گذاری برای این کار پیدا نکردیم.
استاندار کرمانشاه افزود: مدیران دولتی از ترس دیوان محاسبات برای واگذاری ها به بخش خصوصی اقدام نمی کنند از این رو قانون گذار باید چنین شرایطی را ببیند و برای آن چاره اندیشی کند.
بازوند عنوان کرد: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری را با هزینه های هنگفت در کرمانشاه ساخته ایم اما هیچ استفاده ای از آن نمی کنیم و حتی در تامین هزینه های جاری آن با مشکل روبه رو هستیم؛ این ورزشگاه و پروژه های شبیه آن را باید به بخش خصوصی واگذار شود تا حداقل بدون استفاده رها نشود.
وی با تاکید بر اینکه باید با سرمایه گذارانی که اموالی را از دولت دریافت میکنند و به جای اشتغالزایی به دنبال ارزش افزوده هستند، برخورد شود، گفت: هماهنگی های لازم با دادستانی انجام شده است تا با افرادی که به اسم سرمایه گذار به دنبال سود شخصی و لطمه زدن به اشتغالزایی هستند، برخورد کنیم.
فرصت سهام عدالت برای کرمانشاه
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود به ارزش سهام عدالت افرادی که آن را دریافت نکرده اند برای پیشرفت استان اشاره کرد و گفت: هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ارزش سهام عدالت کرمانشاه است که براساس ارزش روز حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
بازوند توضیح داد: این سهام متعلق به ۶۵۰ هزار کرمانشاهی است که به دلیل نبود یک شرکت قدرتمند در استان تقاضا کردیم این سهام در اختیار دولت قرار بگیرد؛ اگر تضمینی برای عملکرد مناسب شرکت خصوصی برای واگذاری سهام عدالت مردم وجود ندارد، باید از این کار جلوگیری کرد.
به گفته وی، این سهام در صورتی که به درستی مدیریت شود می تواند سالانه ۲ هزار میلیارد تومان سودآوری داشته باشد.