بهرام عظیمی در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا با اشاره به ضرورت برگزاری جشنوارههای موضوعی، گفت: جشنوارههای موضوعی کارکردهای و اهداف خاصی دارند و بیشتر از مردم، هنرمندان مخاطب آنها هستند.
جشنواره مقاومت در سالهای برگزاری خود توانسته به جایگاه تثبیتشدهای برسد.
این کارگردان پویانمایی تصریح کرد: استمرار برگزاری جشنواره فیلم مقاومت، نسل آینده فیلمسازی کشور را تربیت میکند و این یعنی جشنواره اثرگذاری درازمدت در سینمای کشور دارد.
عظیمی با اشاره به تعداد آثار رسیده به شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، استقبال هنرمندان داخلی و خارجی از جشنواره را چشمگیر توصیف کرد و ادامه داد: این جشنواره اثرگذاری بالایی در رشد کمی و کیفی سینمای مقاومت داشته و دارد به طوری که هنرمندان برگزیده این جشنواره میتوانند دریافت جایزه از این جشنواره را جزو مهمترین افتخارات خود محسوب کنند.
عضو هیئتداوران پویانمایی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت اضافه کرد: پویانماییهای رسیده به جشنواره هم به لحاظ فنی و تکنیکی و هم محتوا و قصه، کیفیت خوبی داشتند. آثار خارجی رسیده نیز با استانداردهای خوبی ساخته شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: مقاومت از خانواده آغاز میشود اما مفهومی جهانی و مشترک بین همه مردم دنیا است گرچه در ایران دوران دفاعمقدس، بهترین نماد مقاومت است.
شانزدهمین جشنواره بین المللی مقاومت فیلم امسال در دو مرحله زمانی برگزار میشود، مرحله اول مقاومت همزمان با هفته دفاع مقدس از ٣١ شهریور تا ۶ مهر و در سه بخش مدافعان سلامت و بخش ملی فیلم سازان بسیجی و جشنواره جشنواره ها به علاوه اهدای نشان رسول برگزار شد.
بر اساس آمار دبیرخانه، در مرحله نخست، ۲۱۰ اثر به بخش جشنواره جشنوارهها و هزار و ۳۴۲ اثر به بخش مدافعان سلامت شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت ارسال شده بود. مجموع آثار رسیده به این دوره از جشنواره از زمان انتشار فراخوان تا پایان مهلت ارسال آثار ۱۰ هزار و ۴۹ اثر بود.
مرحله دوم جشنواره نیز از یکم آذر ماه آغاز تا هفتم آذر جاری همزمان با هفته بسیج در بخشهای مسابقه اصلی، سیدالشهدای مقاومت، روایت قلم، نقد، پژوهش، تحلیل، فیلم به معنای مطلق و انتخاب برگزیدگان ملی فیلمسازان بسیجی به دبیری مهدی عظیمیمیرآبادی و به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در حال برگزاری است.
نظر شما