علی اکبر قارزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقدار چغندرقند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.
وی ادامه داد: شهرستان جوین قطب تولید چغندرقند خراسان رضوی است که هم اینک پنج هزار و ۳۲۲ هکتار سطح زیر کشت چغندرقند دارد و پیش بینی می شود ۳۲۰ هزار تن محصول از آن برداشت شود.
رییس جهاد کشاورزی جوین با بیان اینکه عیار پایه چغندر قند ۱۴ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می شود، گفت: میانگین عیار چغندر قند جوین برای امسال ۱۸.۲ میباشد که نسبت به سنوات گذشته افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه برداشت چغندرقند از اوایل مهر آغاز شده و تا پایان آذر ماه ادامه دارد، افزود: سال گذشته ۲۴۷ هزار تن محصول چغندر از سوی کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده بود.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
نقاب مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما