به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی یمن (سبا)، «حسین حازب» وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی با حسن ایرلو سفیر ایران در یمن در خصوص همکاریها در حوزه آموزش عالی و راه های تقویت و توسعه آن گفت وگو کرد.
در این دیدار همچنین امکان از سرگیری و ارتقای برنامه همکاری در زمینه آموزش عالی و تحقیقات علمی میان یمن و ایران و تنظیم و ساماندهی بورسیه های تحصیلی اعلام شده از سوی جمهوری اسلامی ایران از طریق وزارت آموزش عالی یمن در دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، مورد بررسی قرار گرفت.
حازب همچنین درباره بخش آموزش عالی یمن گفت که این بخش در پی بمبارانهای کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی با خسارتهای گستردهای مواجه شده به گونهای که یازده دانشگاه دولتی و ۴۹ دانشگاه خصوصی که در آن ۱۵۰ هزار دانشجو درس میخوانند متضرر شدهاند.
در این دیدار وزیر آموزش عالی یمن از موضع رهبری، دولت و ملت ایران در حمایت از مردم یمن در مقابله با دشمن قدردانی کرد.
وی از سرمایه گذاری ایران درحوزه آموزش عالی یمن استقبال و بر آمادگی دولت نجات ملی یمن برای فراهم آوردن بسترهای مناسب آن تأکید کرد.
در همین رابطه سفیر ایران در یمن نیز در توییتی نوشت: دردیدار امروز (یکشنبه) با وزیرآموزش عالی وتحقیقات علمی آقای حسین حازب برتقویت همکاری درحوزه آموزش عالی وتحقیقات علمی و حمایت ایران از این بخش مهم تأکید کردیم و در مورد هدف قراردادن دانشگاه ها وآسیب وارده بحث شد، امیدوارم دانشجویان یمنی راببینم که دردانشگاه های ایران درتمام رشتهها تحصیل می کنند.
عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر از ششم فروردین ۹۴ اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرد.
کشورهای همپیمان عربستان در این جنگ به دنبال مشاهده بینتیجه بودن آن به تدریج خود را از ائتلاف عربی کنار کشیدند و فقط امارات به دلیل داشتن اهداف توسعهطلبانه و طمعورزیهای خاص خود در یمن، به حضور نظامیاش در این جنگ تا به امروز ادامه داده است.
این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن دهها هزار یمنی و همچنین آواره شدن میلیونها نفر از شهروندان محروم و ویرانی زیرساختها و قحطی و گرسنگی و بیماریهای واگیردار در این کشور، نتیجهای برای متجاوزین به همراه نداشته است.
نظر شما