۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷
کد خبرنگار: 907
کد خبر: 84132805
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خراسان شمالی در ضریب نفوذ بیمه‌ای رتبه سوم کشور را دارد 

بجنورد- ایرنا- رییس شورای همانگی بیمه‌های خراسان شمالی گفت: این استان در ضریب نفوذ بیمه‌ای رتبه سوم کشوری را دارد، این شاخص در استان ۲.۹ درصد و میانگین کشوری ۲.۵۲ درصد است.

مهران ساری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان اظهار داشت: این استان پس از استان های تهران و قم به همراه استان‌های خراسان رضوی و جنوبی در ردیف سوم قرار دارد.

وی از جمله دلایل بالا بودن ضریب نفوذ بیمه‌ای را  فعالیت مناسب بیمه ها،  گسترش فرهنگ بیمه ای در جامعه و افزایش نیازهای بیمه ای مردم و صاحبان مشاغل، صنایع و کسب و کارها و همچنین فعالیت خوب  شبکه فروش بیمه ها در استان دانست.

ساری با بیان اینکه در مجموع ۲۰ شرکت بیمه ای در استان فعالیت دارد اظهار داشت: حدود ۱۰۰ هزار نفر از هم استانی ها بیمه درمان تکمیلی دارند که شامل کارمندان و کارکنان اداره ها، سازمان ها، ارگان ها و شرکت ها می شوند و علاوه بر این حدود  ۱۰۰ هزار بیمه شده انواع بیمه های عمر در استان هستند.

ایجاد هزار و ۵۰۰ شغل 

وی در بخش دیگری از سخنانش بر ایجاد هزار و ۵۰۰ شغل اشاره کرد و افزود: این اشتغال شامل کارمندان، نمایندگان و کارگزاران و کارمندان نمایندگی ها و  کارگزاری ها می شوند که از مجموع این تعداد ۷۵ درصد در بخش خصوصی بوده است.

رییس شورای همانگی بیمه های خراسان شمالی بر حمایت از صنعت بیمه ای استان تاکید کرد و گفت: صنعت بیمه می تواند اشتغال و درآمد خوبی برای استان ایجاد کند اما در این استان تا حدودی مورد بی مهری قرار گرفته است.

ساری افزود: برخی از شرکت ها و صنایع بزرگ استان اقدامات بیمه ای خود را در سایر استان ها انجام می دهند که به خروج پرتفو بیمه ای و سرمایه از استان منجر شده است.

وی در توضیح این مطلب افزود: با وجود سطح گسترده خدمات بیمه ها در استان و توانایی پذیرش انواع ریسک های بیمه ای، اما برخی صنایع بزرگ و دستگاه ها قراردادهای بیمه ای خود را با استان های دیگر از جمله تهران و خراسان رضوی منعقد می کنند که این امر باعث می شود سودی عاید استان در این زمینه نشود.

ساری اظهار داشت: پرتفوی بیمه ای استان در سال ۱۳۹۸، سه هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال بود  که اگر صنایع و دستگاه ها اقدامات بیمه ای خود  را در استان انجام دهند تا حدود ۱۵ تا ۲۰  درصد  قابلیت افزایش دارد.
 

ایجاد شورای حل اختلاف ویژه بیمه در استان 

ساری به ایجاد شورا های حل اختلاف ویژه بیمه در استان اشاره کرد و گفت: این شورا در بجنورد مرکز خراسان شمالی و شیروان  ایجاد شده است و تا پایان سال جاری نیز این آمادگی وجود دارد با همراهی و همکاری و نظر مثبت دادگستری کل استان  در سایر شهرستان ها نیز راه اندازی شوند.

وی افزود: هدف از تشکیل این شوراها  در مرحله اول تسهیل امور مربوط به تصادفات است و با همکاری تنگاتنگ دادگستری سعی شده امور مربوط به  زیان دیدگان تصادفات رانندگی خارج از سایر روندهای اداری انجام و پرداختی ها نیز زودتر انجام  شود.

ساری اظهار داشت: روند رسیدگی به پرونده های قضایی مربوط به تصادفات با توجه به ماهیت پرونده ها و حجم ورودی پرونده ها در مراجع قضایی  بعضا نیازمند صرف زمان طولانی است اما با ایجاد شوراهای حل اختلاف بیمه ای این روند بسیارکوتاه تر شده است.

صنعت بیمه استان در ستاد بحران حضور ندارد 

ساری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه صنعت بیمه ای استان در جلسه مدیریت بحران و شورای ترافیک و سایر جلسه های مرتبط استان حضور ندارد اظهار داشت: تصمیم گیران باید از نقطه نظرات کارشناسی بیمه های استان نیز استفاده کنند و بعضا تصمیم گیریها نیز به بیمه مرتبط است اما در آن جلسه ها حضور نداریم.

رییس شورای هماهنگی بیمه های خراسان شمالی همچنین به بیمه ۱۰۰ هزار مسکن روستایی در استان خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: با وجود رایزنی های صورت گرفته، این شورا هیچ اطلاعاتی در این خصوص  ندارد.

ساری افزود: این در حالی است که پس از حادثه تمامی امورات آنان باید در داخل استان انجام و خسارت ها پرداخت شود.

رییس شورای همانگی بیمه های خراسان شمالی میزان حق بیمه تولیدی در استان در سال ۹۸ را سه هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از مجموع این درآمد دو هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال نیز خسارت پرداخت شده است.

استان خراسان شمالی با ۸۶۳ هزار نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است که ۴۴ درصد جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha