به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه ایران دقایقی پیش در پیام توییتری نوشت: ما از تفاهم در خلیج فارس که توسط کویت اعلام شده استقبال می کنیم.
به نوشته ظریف، سیاست طولانی مدت ایران دیپلماسی، روابط خوب همسایگی و گفت و گوی منطقه ای است. ما امیدواریم که آشتی به ثبات و توسعه سیاسی و اقتصادی برای همه مردم منطقه ما کمک کند.
احمد ناصر محمد الصباح وزیر خارجه کویت روز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد که در چارچوب ادامه تلاشها برای آشتی کشورهای خلیجی( فارسی) ، گفتوگوهای مثمرثمر انجام شد.
وی افزود: همه طرفهایی که در گفتوگوی آشتی شرکت داشتند، پافشاری خود برای برقراری ثبات کشورهای خلیج فارس را ابراز داشتند.
از سوی دیگر «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر در واکنش به بیانیه کویت دو توییتی نوشت: بیانیه کشور کویت، گامی مهم به سوی حل بحران کشورهای حاشیه خلیج فارس است.
عربستان، بحرین، امارات و مصر از ۵ ژوئن ۲۰۱۷ (۱۵ خرداد ۹۶) با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم، روابط خود را با این کشور قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را هم به روی دوحه بستند.
این کشورها برای از سرگیری روابط، ۱۳ شرط تعیین کرده بودند اما قطر با بیان اینکه شروط تعیین شده ناقض حق حاکمیت این کشور است، تاکنون به آن تن نداده است.به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه ایران دقایقی پیش در پیام توییتری نوشت: ما از تفاهم در خلیج فارس که توسط کویت اعلام شده استقبال می کنیم.
نظر شما