کاشت ناخن در شرایط کرونایی ممنوع

تهران- ایرنا- کاشت ناخن یکی از راه‌های انتقال سریع باکتری‌ها و ویروس‌ها ازجمله کرونا است؛ این عمل علاوه بر فراهم کردن محیطی برای انتقال بیماری از طریق دست‌ها، به جهت نزدیک بودن با فرد آرایشگر و قرار گرفتن طولانی مدت در محیط آرایشگاه می‌تواند شرایط انتقال ویروس از طریق تنفس را هم فراهم کند.

دکتر فرهاد مصدق فوق تخصص ریه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این خصوص گفت: بانوان بهتر است در این روزهای شیوع کرونا برای پیشگیری از ابتلای خود و خانواده خود از انجام اموری مانند کاشت ناخن که مخاطرات زیادی به همراه است، جدا پرهیز کنند.

وی با تاکید بر اینکه در این روزهای خطرناک بهتر است ناخن‌ها، کوتاه نگه داشته شوند، اظهار داشت: یکی از مکان‌های لانه گزینی میکروب‌ها و ویروس‌ها، زیر ناخن‌ها است و کوتاه بودن ناخن‌ها به پاک شدن راحت تر محیط اطراف ناخن‌ها از انواع آلودگی‌ها کمک می‌کند.

مصدق ادامه داد: ویروس کرونا از روش‌های مختلف وارد بدن می‌شود و موادی که برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد، ممکن است آلوده به ویروس بوده و باعث ابتلای افراد شود؛ به همین دلیل بانوان باید در این شرایط از انجام کارهای زیبایی تا حد امکان دوری کنند.

نفوذ کرونا از طریق چشم

این فوق تخصص ریه اظهار داشت: یکی از راه‌های انتقال سریع ویروس کرونا، نفوذ این ویروس از طریق چشم‌ها است و یکی از گروه‌هایی که باید به شدت مراقب پیشگیری از ابتلاء به این بیماری از طریق چشم باشند، افراد دارای حساسیت‌های چشمی هستند.

وی توضیح داد: این افراد مرتب با مشکل آبریزش بینی و چشمی مواجه هستند و عدم مراقب و رعایت اصول بهداشتی در مواجهه با این عارضه می‌تواند زمینه ابتلای فرد به عفونت ویروسی کرونا را فراهم کند.

این پزشک تصریح کرد: افرادی که دچار حساسیت‌های چشمی هستند و افرادی که در بخش بهداشت و درمان مشغول خدمت هستند، برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، باید از عینک‌های محافظتی استفاده کنند.

مصدق ادامه داد: همچنین از آنجایی که بینی و چشم از طریق مجرا به هم متصل هستند، اگر فرد بیماری در محیط عطسه کند، قطرات منتشر شده از عطسه می‌تواند از طریق مجاری بینی به چشم راه پیدا کرده و فرد را مبتلا کند.

هر محلولی برای ضدعفونی مناسب نیست

به گفته مصدق، هر محلولی برای ضدعفونی کردن خانه مناسب نیست و می‌تواند سلامتی ریه‌ها را به خطر اندازد. به همین جهت به هیچ عنوان نباید خودسرانه برای بالا بردن قدرت ضدعفونی کردن مواد، آنها با هم مخلوط شوند.

وی افزود: ترکیب موادی مانند وایتکس و الکل یا وایتکس با پودرهای شست و شو موجب ایجاد بخارات بسیار سمی و آسیب رسان و انتشار آنها در محیط می‌شود و به سیستم عصبی، ریه، کلیه، کبد، چشم و پوست آسیب‌های جدی و بعضاً بدون بازگشت وارد می‌کنند.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، مجموع موارد ابتلاء به کرونا به یک میلیون و یک میلیون و ۴۰ هزار و ۵۴۷ نفر رسید، تاکنون ۷۳۰ هزار و ۷۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

همچنین ۵۸۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۶ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha