عادل کریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرداخت اشتغال پایدار روستایی و عشایری در دستور کار قرار گرفته و با توجه به ابلاغ اعتبار مرحله پنجم ، در حال پذیرش طرحهای معرفیشده از کارگروه مربوطه هستیم.
وی اضافه کرد: این بانک در انجام رسالت حمایتی اجتماعی خود، عاملیت بند (ب) تبصره ۱۶ قانون بودجه (معرفیشدگان نهادهای حمایتی کمیته امداد - بهزیستی - بنیاد شهید و امور ایثارگران)، عاملیت تسهیلات مشاغل خانگی (معرفیشدگان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی) را دارا بوده که در سال قبل ۱۰۰ درصد اعتبار ابلاغی استان در بخشهای یادشده جذب شد و در سال جدید نیز از عملکرد مطلوبی برخوردار بوده است.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون اردبیل با بیان اینکه بهزودی شاهد ۱۰۰ درصدی اعتبار ابلاغی خواهیم بود، گفت: با هدف حمایت از طرحهای اقتصادی اشغالزا در استان با رویکرد حفظ اشتغال موجود و یا ایجاد اشتغال جدید، عاملیت بند (الف) تبصره ۱۸ و ماده ۵۲ با صندوق توسعه ملی در بخشهای کشاورزی، صنعت و معدن، صنایع تبدیلی و تکمیلی، میراث فرهنگی و گردشگری را دارا بوده و از محل بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه تاکنون توانسته ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب ۶۲ طرح در اختیار بخشهای مختلف اقتصادی قرار بدهد.
کریمی از افزایش ۱۶۵ درصدی پرداخت تسهیلات به بخشهای اقتصادی در اردبیل خبر داد و اظهارداشت: از سال گذشته تا کنون مبلغ ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در قالب ۶ هزار و ۵۵۰ فقره پرونده تسهیلات در بخشهای مختلف اقتصادی پرداختشده که نسبت به مدت مشابه بیش از ۱۶۵ درصد رشد داشته است.
او افزود: در این مدت سهم استان از منابع شبکه بانکی از حدود ۱.۱ درصد به ۱.۸ درصد افزایش یافته و به موازات آن سهم مصارف این بانک از مصارف شبکه بانکی استان از ۲ درصد به ۲.۸ درصد افزایش یافته است.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون اردبیل بیان کرد: بانک توسعه تعاون بهعنوان یک بانک ۱۰۰ درصد دولتی توسعهای و تخصصی بخش تعاون توانسته در راستای ایفای ماموریت اصلی خود بیش از ۷۵ درصد تسهیلات اعطایی را در اختیار تشکلها و اعضای شرکتهای تعاونی قرار دهد.
نظر شما