سید « علی آقازاده» روز یکشنبه در نشست طرح ریزی کمکهای مومنانه استان مرکزی در اراک افزود: کرونا هرچند با صدمات جبران ناپذیری همراه بود اما همبستگی مردم ایران در تحقق کمکهای مومنانه را متبلور کرد.
وی بیان کرد: استان مرکزی جزو استانهای موفق در راستای توزیع کمکهای مومنانه است و با برنامهریزی انجام شده تاکنون برنامهها در مسیر مشخص اجرایی شد.
استاندار مرکزی ادامه داد: در ۲ مرحله تهیه ۲۰۰ هزار بسته معیشتی در راستای کمک مومنانه در استان هدفگذاری شده بود که ۱۰۰ درصد این برنامه محقق شد.
آقازاده اظهار داشت: تهیه ۲۰۰ هزار بسته معیشتی آمار رسمی است و به طور یقین، تهیه بستههای معیشتی غیررسمی بیش از این آمارها است.
استاندار مرکزی افزود: تهیه بیش از ۱۰۰ هزار بسته نیز با همدلی و هماهنگی بخشهای مختلف در استان تا پایان سال وجود دارد.
آقازاده تصریح کرد: استان مرکزی در ۲ هفته گذشته میزبان مدیرعامل بنیاد علوی بود که در این سفر قول مساعد تهیه ۱۵ هزار بسته به همراه تامین ۴۰۰ آبگرمکن برای روستائیان بدون حمام این استان داده شد.
وی گفت: بحث مسکن محرومان نیز در کنار سایر اقدامات با جدیت در استان مرکزی دنبال میشود و پیشبینی شده تا خرداد ماه سال آتی سه هزار واحد مسکونی هدفگذاری شده برای محرومان این استان تحویل شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: حدود ۴۵۰ خانوار در استان وجود دارد که سرویس بهداشتی مناسب ندارند و هزینه مورد نیاز آن ۹۰ میلیارد ریال است که با توافق صورت گرفته با کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و استان مقرر شده نیمی از این اعتبار از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) تامین شود و برای سایر اعتبار مورد نیاز نیز فرمانداریها تلاش کنند.
توزیع ۲۰۱ هزار و ۳۹۳ بسته مومنانه در استان مرکزی
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: کمک مومنانه تاکنون در ۲ مرحله در استان انجام شده که با توفیقات خوبی همراه بوده است.
سردار « محسن کریمی» افزود: تاکنون ۲۰۱ هزار ۳۹۳ بسته کمک مومنانه در استان مرکزی تهیه و توزیع شده که ۶۵ هزار و ۱۰۰ بسته آن از طریق سپاه و بقیه توسط سایر دستگاهها و خیران شکل گرفته است.
وی بیان کرد: ۱۰ هزار بسته معیشتی نیز در راستای مرحله سوم این طرح در هفته بسیج تهیه و توزیع شد.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی ادامه داد: در بحث کمکهای مومنانه تنها به تهیه بستههای معیشتی اکتفا نشده و امسال ۳۱۰ سری جهیزیه نیز تهیه شد.
سردار کریمی اظهار داشت: ۱۶ هزار بسته آموزشی نیز برای سال تحصیلی جاری تهیه و توزیع شده است.
وی عنوان کرد: ۹۵ کارگاه توسط سپاه در استان مرکزی شکل گرفته که از طریق آنها پنج میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک و ۵۵۰ هزار دستکش رایگان تهیه شد.
فرمانده سپاه روحالله اضافه کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۳۱۰ نفر از گروههای جهادی داوطلب در تدفین و تغسیل اموات حضور داشتهاند.
سردار کریمی عنوان کرد: اجرای مطلوب تر مرحله سوم کمک مومنانه در استان مرکزی نیازمند هم افزایی و هماهنگی بیشتر بین دستگاههای مختلف است.
وی گفت: تهیه تبلت برای دانشآموزان نیازمند نیز در دستور کار است که امید است در این مرحله با توفیقات خوبی همراه باشیم.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی افزود: کمکهای مومنانه تهیه شده قابل رصد است و نهضت مسکن سازی نیز از دیگر اقداماتی است که از در کنار کمک مومنانه دنبال شد.
آسیب دیدگان از کرونا در طرحهای حمایتی مورد توجه بودند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: یکی از رویکردهای طرح کمکهای مومنانه کمک به آسیبدیدگان از کرونا است و باید این مهم از امور جاری سالانه دستگاههای حمایتی تفکیک شود.
« بهروز اکرمی» افزود: واحدهای صنعتی، تجاری، معدنی و کارمندان در کمک به آسیبدیدگان از کرونا بکوشند و هرچه در توان دارند پای کار قرار دهند.
وی بیان کرد: بحث هر کارمند یک حامی نیز در استان مرکزی از دیگر ضروریات است که باید با جدیت دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: با وجود شمار کارمندان در استان،مشکلات ایتام زیبنده نیست.
اکرمی عنوان کرد: حداقل پول برای حمایت از ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ره) در اجرای هر کارمند یک حامی، ۱۰۰ هزار ریال است که رقم قابل توجهی نیست و انتظار مشارکت گسترده در این راستا وجود دارد.
در نشست کمک مومنانه استان مرکزی، فرمانداران شهرستانهای مختلف از طریق ویدیو کنفرانس گزارشات خود را ارایه کردند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما