مصطفی مهرانفر روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: آبادان برای دفع آبهای سطحی به ۸۰۰ کیلومتر شبکه نیاز دارد که هم اکنون فقط ۳۵۰ کیلومتر وجود دارد و ۴۵۰ کیلومتر دیگر باید در این شهر احداث شود.
وی افزود: بخش زیادی از ۳۵۰ کیلومتر فعلی دفع آبهای سطحی شهرداری آبادان به سیستم فاضلاب این شهر متصل است که روانآبهای باران از این طریق دفع میشود و ۶۵ درصد آبهای سطحی ناشی از باران هفته گذشته در آبادان نیز توسط شبکه فاضلاب دفع شد.
مدیر شبکه آبفا منطقه آبادان گفت: شبکه فاضلاب آبادان در ساعت ۱۰۰ هزار مترمکعب آب را دفع میکند که در هنگام بارندگی این میزان به ۴۰۰ هزار مترمکعب در ساعت افزایش مییابد؛ حجم بالای دفع آب باران توسط شبکه فاضلاب فرسودگی و همچنین پایین آمدن راندمان شبکه فاضلاب را در پی خواهد داشت.
وی افزود: هم اکنون هشت پمپ برای دفع آبهای سطحی در مناطق شطیط، میدان طیب، ذوالفقاری، امیرکبیر و ایستگاه هشت بهار آبادان با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال نصب شده تا در هنگام بارندگی مشکلی نداشته باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در گفتوگوی چند روز پیش خود با بخش خبری سیمای مرکز آبادان از موافقت دولت برای استفاده از تسهیلات موضوع ماده ۵۶ (قانون الحاق موادی به قانون تنظیم مقررات مالی دولت) به ارزش سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای توسعه شبکه فاضلاب آبادان و خرمشهر خبر داده بود.
ساخت تصفیه خانه آبادان از محل فاینانس تامین اعتبار شده و تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت داشته است.
برخی شهرهای خوزستان از جمله آبادان، خرمشهر، اهواز ، کارون و ماهشهر به دلیل قدیمی بودن و فرسودگی شبکه فاضلاب ، با معضل دفع آبهای سطحی به ویژه هنگام بارندگی شدید روبه رو هستند. پس زدگی فاضلاب ناشی از گرفتگی این شبکه و ظرفیت محدود آن نیز سالهاست که مردم این مناطق را آزار میدهد.
نظر شما