کیانوش بهروز پور روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به همان میزان که برای قطع زنجیره بیماری کرونا تلاش میکنیم باید برای حفظ روحیه هنرمندان تئاتر هم تلاش کنیم.
او تاکید کرد: از اسفند سال گذشته تاکنون به دلیل شیوع بیماری کرونا گروههای نمایشی نتوانستند در تمرینهای خود حضور یافته و نمایشهای دلخواهشان را تولید کنند که از این منظر به شدت آسیب دیدند.
بهروزپور گفت: همدان جزو معدود استانهایی است که خواهان برگزاری جشنواره تئاتر شد تا رشته انس و الفت هنرمندان با این هنر اصیل پاره نشود و میل و رغبتشان برای فعالیت نیز حفظ شود.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی همدان خاطرنشان کرد: برای حضور در این رویداد ۱۶ گروه نمایشی از شهرهای ملایر، تویسرکان و همدان اعلام آمادگی کردند که در نهایت پس از داوری هفت نمایش در بخش رقابتی و یک نمایش از اسدآباد به صورت میهمان پذیرفته شد.
به گفته او، نیمی از این آثار مربوط به تولیدات سال جاری است که به رغم مشکلات و محدودیتها تولید شده و فرصتی برای اجرای صحنهای نداشته اند و البته اندکی شتابزدگی در آنها مشاهده میشود و نیم دیگر آثار، نمایشهای اجرا شده در سال قبل هستند.
بهروزپور با بیان اینکه برگزاری جشنواره کمک میکند چراغ تئاتر استان خاموش نشود، افزود: حضور یک گروه نمایشی از شهر اسدآباد بعد از ۱۰ سال رکود از نقاط روشن و امیدبخش این دوره از جشنواره است.
این کارگردان تئاتر یادآوری کرد: آئین اختتامیه جشواره روز بیستم آذرماه برگزار و ۲ اثر نیز به عنوان نمایش برگزیده به جشنواره تئاتر فجر معرفی میشود.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی همدان گفت: علاوه بر این بهترین کارگردان، نمایشنامه و بازیگر زن و مرد این دوره از جشنواره نیز در آئین اختتامیه معرفی میشوند.
۲۱ گروه نمایشی در همدان ثبت شده و دارای شناسنامه هستند که در مجموع حدود ۳۰۰ نفر از هنرجو تا پیشکسوت در عرصه تئاتر استان فعالیت میکنند.
سیو دومین جشنواره تئاتر استان همدان ۱۶ تا ۲۰ آذرماه جاری با حضور هشت گروه نمایشی به صورت مجازی اجرا میشود و این نمایشها از طریق لایو اینستاگرامی در صفحه hamedan.farhang@ به صورت زنده پخش میشود.
نظر شما