۱۹ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴
کد خبرنگار: 1347
کد خبر: 84140800
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کیسه‌های آرد توزیعی در مهاباد دارای بارکد می‌شود

مهاباد- ایرنا- سرپرست فرمانداری مهاباد گفت: کیسه‌های توزیع آرد در سطح شهرستان برای جلوگیری از عرضه خارج از شبکه به صورت شناسه و دارای بارکد خواهد شد.

عارف خدرلو روز چهارشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان مهاباد افزود: موضوع سریال‌دار کردن کیسه‌های آرد با همکاری صاحبان کارخانه‌های تولید آرد "سنبل" و "قزلدشت" این شهرستان در دستور کار قرار گرفته و از بیستم آذرماه تمام کیسه‌های آرد در بین نانوایی‌ها سطح شهرستان با شناسه و کد مخصوص جهت کنترل و نظارت دقیق بر نحوه پخت و پز توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه کمبودی در خصوص تامین آرد مورد نیاز شهرستان مهاباد وجود ندارد، ادامه داد: برخی واحدهای نانوایی با فروش آرد سهمیه دولتی خود به آزادپزها مرتکب تخلف شده و موجب بروز کمبود کاذب نان در جامعه می‌شوند که باید با آنها برخورد قاطع شود. 

فرماندار مهاباد اظهار داشت: همچنین با توجه به افزایش قیمت نهادهای دامی، امکان استفاده از آرد به عنوان خوراک دام نیز وجود ندارد از اینرو باید نظارت در این خصوص نیز توسط مسوولان مربوط با جدیت بیشتری انجام شود.

خدرلو تاکید کرد: یک دستگاه تولید انبوه نان که هم‌اکنون در اختیار فرمانداری این شهرستان قرار دارد برای شرایط بحرانی باید آماده باشد تا در مکان مناسبی راه‌اندازی شود.  

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد نیز در این جلسه گفت: افزایش مصرف آرد در ماه‌های شهریور تا آذرماه و وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه موجب شده است تا مصرف نان با افزایش مواجه شود که همین امر مشکلاتی را در تامین مصرف روزانه نان شهروندان در یک بازه زمانی به وجود آورد که با تمهیدات انجام شده این شرایط هم‌اکنون به حالت عادی بازگشته است.

جهین با بیان اینکه حدود ۱۰۰ تُن آرد برای جبران کمبود آرد طی ۲ ماه اخیر به مهاباد اختصاص یافت است، اضافه کرد: حدود ۴۰ تُن از آرد تخصیص یافته برای جبران کمبود ماه‌های اخیر مصرف شده و حدود ۶۰ تن باقی مانده نیز برای استفاده در شرایط بحرانی ذخیره شده است.

وی افزود: همچنین در این ایام ۱۰ تُن نان لواش صنعتی نیز به صورت بسته‌بندی برای توزیع در سطح این شهرستان توزیع شد که مورد استقبال خوبی از سوی مردم قرار نگرفت.

جهین با اشاره به اینکه ماهانه بیش از هزار و ۶۰۰ تُن آرد به مهاباد اختصاص خواهد یافت، گفت: در صورتی که ۲۰۰ تُن دیگر آرد به این مقدار اضافه شود کمبودی در خصوص تامین آرد وجود نخواهد داشت و از طرفی امکان عرضه خارج از شبکه نیز به حداقل خواهد رسید.

کارشناس مسوول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت مهاباد گفت: از ابتدای امسال بیش از ۲ هزار  و ۷۴۰ مورد بازرسی از سطح واحدهای نانوایی شهرستان انجام شده که طی آن ۱۹ مورد نمونه‌برداری به معاونت غذا و دارو استان نیز فرستاده شده که موجب تشکیل ۱۳ پرونده به علت استفاده از نمک غیرمجاز در تهیه نان شده است.

سیاوش مهرور اظهار داشت: در این مدت برای ۳۷ واحد نانوایی سطح شهرستان نیز پرونده تعزیرات حکومتی تشکیل و یک مورد نانوایی هم به علت رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی مشریان پلمب شده است.

وی با اشاره به اینکه ازدحام شهروندان در جلو درب برخی از نانوایی‌ ها مشکلات بهداشتی را با توجه به شرایط مقابله با کرونا به وجود آورده است، گفت: اگر امکان فعالیت ۲ شیفته برای نانوایی وجود داشته باشند از تجمع در این مکان‌ها کاسته خواهد شد.

در ادامه این جلسه شمار دیگری از مسوولان دستگاه‌های اداری در خصوص نحوه نظارت بر نحوه توزیع آرد و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه آن بحث و تبادل نظر کردند.

۲۳۱ واحد نانوایی در مهاباد آرد سهمیه‌ای دریافت می‌کنند که از این تعداد ۱۶۶ واحد در مناطق شهری و ۶۵ واحد در مناطق روستایی این شهرستان قرار دارند. 

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای ۱۹۲ روستا با جمعیتی بالغ بر ۷۰ هزار نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha