جواد مفیدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳۰ درصد از فروشندگان پوشاک مشهد به دلیل نداشتن فروش و کاهش کسب و کار، پروانه کسب خود را باطل کرده و مجموع تعداد دارندگان پروانه کسب در این رسته به ۱۰ هزار نفر رسیده است.
وی اضافه کرد: تعطیلیهای اجباری باعث شده که اجناس روی دست فروشندگان پوشاک بماند به طوری که تاریخ انقضای پوشاک فصل با پایان فصول سر می رسد اما فروش کافی لباس صورت نمی گیرد لذا اجناس روی دست فروشندگان میماند و ضرر میکنند.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد گفت: فروش پوشاک به هیچ وجه ارزش افزوده ندارد و تعطیلیهای اجباری جز ماندن اجناس روی دست واحدهای صنفی و ورشکستگی آنان ثمری برای واحدهای صنفی ندارد.
مفیدی افزود: روز گذشته که وضعیت مشهد از نظر شیوع کرونا نارنجی اعلام شد فروشندگان پوشاک این شهر به تصور این که دیگر ممنوعیتها برداشته شده است اقدام به بازگشایی کردند که به آنها تذکر داده شد تا روز شنبه هفته آینده ممنوعیت فعالیت خواهند داشت.
وی پیشنهاد کرد: به جای ممنوعیت فعالیت صنوف، اجازه فعالیت به صنوف با رعایت همه پروتکلهای بهداشتی در ساعات محدود در روز داده شود تا صاحبان صنوف بتوانند حداقل معاش خود را کسب کنند.
از ابتدای آذرماه طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت مشاغل گروههای۲، سه و چهار در مشهد ممنوع شد اما در هفته جاری وضعیت مشهد از حالت قرمز به حالت نارنجی در آمد که بر این اساس باید مشاغل گروه ۲ شامل فروشندگان لوازم آرایشی، خرازیها، فروشندگان کتاب و لوازم التحریر، فرش و موکت، بستنی و فالوده، پوشاک و فروش فیلم و عکس، مبل و صندلی، دوچرخه و موتورسیکلت، تایپ و تکثیر، مشاوران املاک و فروشندگانی از این دست مجاز به فعالیت می شدند منتها ستاد استانی مقابله با کرونا آغاز فعالیت صنوف مزبور را از هفته آینده اعلام کرده است.
بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۶۷ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دادهاند.
بنا بر آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۲۸۴ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به بیماری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۱ هزار و ۴۹۶ تن رسید.
نظر شما