۷۰۰خانوار درسراح‌احمدی حاجی‌آباد از آب‌ شرب پایدار برخوردار می‌شوند

بندرعباس- ایرنا- مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان حاجی‌آباد گفت: عملیات آبرسانی به مجتمع سراح احمدی حاجی‌آباد ۹۰ درصد پیشرفت دارد و با بهره برداری آن ۷۰۰ خانوار از آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند می‌شوند.

محمد میرزاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اجرای این طرح از سال ۹۶ با اعتباری افزون بر ۷۰ میلیارد ریال آغاز شده که پیش‌بینی می‌شود با تکمیل تاسیسات و خط انتقال امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی ادامه داد: برای بهره‌برداری کامل از این طرح ۲۰ کیلومتر خط انتقال، یک باب موتورخانه و ایستگاه پمپاژ احداث و تجهیز شده است.

به گفته مدیر امور آب و فاضلاب حاجی‌آباد، منابع تامین آب مجتمع سراح کیفیت مطلوبی نداشت از این رو برای بهره‌مندی مشترکان از اب شرب سالم و بهداشتی این اقدامات انجام شد.

میرزاده همچنین گفت: با بهره‌مندی از این طرح آبرسانی، مردم روستای جغدر شهرستان بندرعباس که جزو مجتمع سراح و تا پیش از این از آب تانکر استفاده می‌کردند، از این طرح بهره‌مند می‌شوند.

سراح، روستایی از توابع بخش احمدی شهرستان حاجی‌آباد در استان هرمزگان در فاصله ۱۳۰ کیلومتری شمال بندرعباس واقع شده است.

بخش احمدی نام بخشی است از توابع شهرستان حاجی‌آباد به مرکزیت سرگز با جاذبه‌های دیدنی فراوان در استان هرمزگان واقع در جنوب ایران. مرکز این بخش طبق آخرین تغییرات در خرداد۸۸ به شهر احمدی تبدیل شد.

احمدی شامل شهر سرگزاحمدی، روستاهای اصلی توشهراحمدی، سراح، حشم بلم، پاشغ، میرحسینی، بانگود، پور، کلیتوییه، جلالی، دهمغان، کاشان، تقی آباد و دهستان کوهشاه می‌باشد.

منطقه احمدی از شمال و شمال غرب مشرف به کوه های هم مرز بااستان کرمان، ازجنوب وجنوب غربی به ترتیب به کوه های متصل به دهستان بخش تخت و دهستان سیاهو در شهرستان بندرعباس و از شرق به بخش رودخانه از بخش های شهرستان رودان و از غرب به بخش فارغان متصل است.

کشاورزی از مهم ترین مشاغل مردم منطقه احمدی است که می‌توان به محصولات زراعی مانند کاشت ذرت، جو، گندم، کنجد ومحصولات باغی مثل نارنگی وپرتقال، انگور، انجیر و انار و همچنین نخیلات و صیفی کاری کرد.

مدیرعامل آبفای هرمزگان نیز در خصوص برنامه‌های رفع تنش آبی در سال‌جاری  امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهارداشت: در سال ۹۹ تکمیل و بهره برداری از طرح‌های نیمه تمام را در دستور کار است و با تحقق این مهم، روند آبرسانی به ۴۷ روستا با جمعیتی بیش از ۲۹ هزار و ۴۴۶ نفر تا پایان سالجاری بهبود و ارتقای می‌یابد. 

به گفته امین قصمی، با تکمیل طرح‌های پیش بینی شده تا پایان تابستان سال ۱۴۰۰، تعداد ۱۶۱ روستا با جمعیتی افزون بر ۳۸ هزار و ۳۲۳ نفر از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha