دکتر سیدحمید حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : هم اکنون از ۲۸ بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ ، ۱۸ نفرشان در بیمارستان امام خمینی (ره ) نور و بقیه به دلیل نزدیکی با بیمارستان آمل در مراکز درمانی آن شهرستان بستری هستند.
وی ادامه داد : این در حالی است که تا پیش از اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت های کرونایی در کشور تعداد بستری ها در مراکز درمانی ۳۸ نفر بود.
حسینی گفت : از اول آذر ماه تا کنون از مجموع ۷۳۱ نفر بیمار مشکوک مبتلا به کووید-۱۹ تست پی سی آر گرفته شد که ابتلای ۱۹۹ نفر قطعی شد در حالی که تعداد افراد مبتلا قطعی در ماه های گذشته بیشتر بود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نور علت ابتلای حدود ۵۰ درصد از افراد به بیماری کووید -۱۹ در این شهرستان را دورهمی های خانوادگی ذکر کرد و افزود : ممکن است افرادی تحت عنوان ناقل سالم در این دورهمی خانوادگی حضور داشته باشند که پس از ۲ هفته تمامی اعضای خانواده و بستگانش یکی پس از دیگری دچار این بیماری شوند.
وی اجرای محدودیت های جدید کرونایی ، همراهی بیشتر مردم از جمله بازاریان و کسبه در رعایت پروتکل های بهداشتی ، نظارت جدی و پیوسته اعضای قرارگاه شهرستانی مقابله با کرونا و اجرایی شدن بیشتر مصوبات قرارگاه پیشگیری از کرونا را در روند کاهشی ابتلای افراد به بیماری کووید -۱۹ در این شهرستان بسیار تاثیر گذار دانست.
این مسئول برای به صفررساندن آمار مبتلایان به کووید -۱۹ در این شهرستان ، خواستار رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی مراقبت فردی مانند استفاده مداوم از ماسک ، رعایت فاصله گذاری فیزیکی ، شت و شوی مرتب دست ها ، پرهیز از دورهمی های خانوادگی و امتناع از آمد و شد در مکان های پرتجمع نظیر آئین های جشن و عروسی و مراسم ترحیم شد.
برابر آمار از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون دست کم ۱۴ هزار و ۴۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در شهرستان نور شناسایی شدند که از این شمار یکهزار و ۲۷۵ نفر به خاطر ابتلای قطعی به کووید -۱۹ در بیمارستان این شهرستان بستری شدند.
نور جزء شهرستان هایی بود که در روزهای پایانی هفته پیش و پس از ۲ هفته اجرای طرح محدودیت های جامع کرونایی از نارنجی به قرمز تغییر وضعیت داد.
در حال حاضر در بین ۲۲ شهرستان مازندران ، شهرستان های آمل ، ساری ، محمودآباد ، نور و گلوگاه در وضعیت قرمز قرار دارند . بر اساس آخرین آمار بیش از ۹۸۰ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند.
نظر شما