به گزارش ایرنا ، دکتر عزیز حبیبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بر اساس گزارش سال ۲۰۲۰ میلادی نظام "رتبهبندی دانشگاهها بر پایه عملکرد علمی" یا "یورَپ" ۵۲ موسسه ایرانی متشکل از ۲۶ دانشگاه جامع، ۹ دانشگاه صنعتی و ۱۷ دانشگاه علوم پزشکی در میان سه هزار موسسه برتر جهان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه این نظام رتبهبندی توسط "دانشگاه صنعتی خاورمیانه" در کشور ترکیه مدیریت و روزآمد میشود، اظهارداشت: در رتبهبندی سال ۲۰۲۰ ، دانشگاه محقق اردبیلی در بین ۲۶ دانشگاه جامع کشور رتبه ۱۵ را کسب نموده است.
رییس دانشگاه معین استان اردبیل همچنین گفت: برغم افزایش تعداد موسسات ارزیابی شده از ۲ هزار و ۵۰۰ موسسه در سال ۲۰۱۹ به سه هزار موسسه در سال ۲۰۲۰ ، رتبه جهانی (۲۰۲۰) دانشگاه محقق اردبیلی ۱۷۳ پله ارتقا یافته است.
حبیبی با بیان اینکه شمار مقالههای سال ۲۰۱۹ ، شمار استنادها (۲۰۱۹-۲۰۱۵)، شمار کل انتشارات (۲۰۱۹-۲۰۱۵)، بهرهوری علمی (۲۰۱۹-۲۰۱۵)، تاثیر پژوهشی (۲۰۱۹-۲۰۱۵) و همکاری جهانی (۲۰۱۹-۲۰۱۵)، ۶ سنجه کلیدی نظام یورپ برای ارزیابی موسسههای آموزش بوده است، تصریح کرد: رتبهبندی URAP از نظامهای رتبهبندی جهانی است که موسسههای جهان تراز را شناسایی و جایگاه آنها را در برابر یکدیگر ارزیابی میکند.
او با اشاره به توجه ویژه نظامهای رتبهبندی جهانی به کیفیت تولیدات پژوهشی در ارتباط با تعداد استنادها و همکاریهای بینالمللی تشریح کرد: با توجه به برنامهریزی هدفمند دانشگاه در راستای ارتقای کیفی تولیدات پژوهشی و توجه ویژه به مرجعیت علمی، برنامه مدونی برای افزایش استنادات تولیدات علمی توسط حوزه پژوهش دانشگاه ریلگذاری شده و شاهد ارتقای چشمگیر دانشگاه محقق اردبیلی در این عرصه علمی جهانی خواهیم بود.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
نظر شما