مدیر دفتر تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی استان البرز روز پنجشنبه در حاشیه امضای این تفاهم نامه گفت : هرچند متولی طرح ملی ایجاد اشتغال خانگی برعهده اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی است اما اجرای آن بر عهده جهاد دانشگاهی است .
ابوالحسن قاسمپور گفت: در طرح اشتغال خانگی ، سهمیه استان البرز ۲ هزارو۵۰۰ شغل تعیین شده است که در سه فاز اجرا می شود.
فاز نخست مطالعه مشاغل خانگی، فاز دم شناسایی، جذب و ثبت نام متقاضیان و پیشرانان مشاغل خانگی و فاز سوم بر مشاوره، آموزش و توانمندسازی متقاضیا، ن راه اندازی مشاغل خانگی، زمینه ارتباط آنها با بازار فروش متمرکز شده است.
مدیر دفتر تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی استان البرز تاکید کرد: در فاز سوم هدفگذاری شده تا صاحبان مشاغل خانگی از طریق فضاهای فیزیکی و مجازی مناسب بتوانند به بازار فروش متصل شوند.
قاسمپور با تاکید بر اینکه در حال حاضر عمده مشکل صاحبان مشاغل خانگی نداشتن بازار فروش است، گفت: با این راهکار این افراد می توانند به راحتی محصولات و خدمات خود را در بازار عرضه کنند.
وی با اشاره به تعامل و همکاری مناسب شهرداری برای ایجاد بستر مناسب برای ارتباط صاحبان مشاغل خانگی با بازار فروش، گفت: برابر تفاهم نامه ای که امروز بیستم آذرماه با سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج منعقد شد، بنا است فضایی به عنوان مرکز توسعه خدمات مشاغل خانگی راه اندازی شود تا از طریق آن بستر لازم برای فروش بی واسطه محصولات و خدمات حوزه مشاغل خانگی استان فراهم شود.
مدیر دفتر تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاددانشگاهی استان البرز افزود: با راه اندازی این مرکز مشکل فروش و اتصال به بازار صاحبان مشاغل خانگی تا حد زیادی مرتفع و انگیزه آنان برای توسعه فعالیت خود بیشتر میشود.
قاسمپور گفت: طبق بند ۱۱ قانون مشاغل خانگی، شهرداریها ملزم به انجام اقداماتی برای توسعه بازار مشاغل خانگی هستند و خوشبختانه شهرداری کرج با راه اندازی مرکز توسعه خدمات مشاغل خانگی به بخش عمدهای از وظایف خود در این حوزه عمل خواهد کرد.
وی گفت: بخش نمایشگاهی و عرضه مستقیم تولیدات حوزه مشاغل خانگی از ابتدای بهمن ماه سال جاری در بازارچه سیب منطقه گلشهر راه اندازی می شود.
نظر شما