تاکنون فقط در مسکو واکسیناسیون کرونا در حال انجام است و هزاران نفر از نظامیان نیز به عنوان پیشقراولان واکسیناسیون کرونا نیز در روسیه در واحدهای نظامی این کشور پهناور واکسن کرونا زده اند.
به گزارش ایرنا، شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه روز شنبه در گزارشی اعلام کرد: واکسن اسپوتنیک وی برای واکسیناسیون به ۸۳ منطقه (جمهوری و استان) از ۸۵ منطقه روسیه حمل شده است. انتقال این واکسن به شرایط خاصی نیاز دارد که باید رعایت شود.
بر اساس این گزارش، به جمهوری آدیگیا در منطقه قفقاز ۲۰۰ دوز واکسن اسپوتنیک-وی، به استان خاباروفسک در خاور روسیه ۴۰۰ دوز واکسن انتقال یافته و همین مقدار واکسن بین همه جمهوریها و استانهای روسیه توزیع شده است که در وهله نخست کادر درمانی و معلمان واکسیناسیون میشوند.
در مجموع در ماه دسامبر جاری، مناطق روسیه ۴۸۰ هزار دوز واکسن کرونا دریافت میکنند.
برنامه زمانی توزیع واکسن کرونا بین مناطق روسیه تنظیم شده است و حتی در روزهای تعطیلات سال نو میلادی که در روسیه از اول تا ۱۰ ماه ژانویه برگزار میشود، مراکز واکسیناسیون کرونا در همه مناطق روسیه به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه دستور داده است تا پایان این هفته واکسن اسپوتنیک -وی باید در همه مناطق روسیه توزیع شود.
انتظار میرود با آغاز بهره برداری از مرکز تولید واکسن اسپوتنیک-وی در مسکو که از بزرگترین مراکز تولید این واکسن خواهد شد، میزان تولید واکسن اسپوتنیک وی سرعت بیشتری بیابد و از آغاز سال ۲۰۲۱ افراد بیشتری با آن واکسیناسیون شوند.
در زمان حاضر ۱۵۰۰ نفر برای احداث این مرکز تولید واکسن اسپوتنیک وی بطور شبانه روزی فعالیت میکنند و نصب دستگاهها در آن جریان دارد.
بر اساس گزارش رسانهها، واکسن دوم کرونا در روسیه به نام «اپی واک کرونا» نیز به پنج منطقه روسیه انتقال یافته است.
به گفته میخائیل میشوستین نخست وزیر روسیه، مرحله جدید آزمایش بالینی این واکسن کرونا در روسیه آغاز شده است و انتظار میروند نتایج آزمایشات در ماه ژانویه جمع بندی شود.
میشوستین ابراز امیدواری کرد که با پایان آزمایش واکسن «اپی واک کرونا» این واکسن بطور گسترده در واکسیناسیون کرونا بکار گرفته شود.
در زمان حاضر مرکز ویروس شناسی وکتور در نووسیبیرسک روسیه بیش از ۵۰ هزار دوز واکسن «اپی واک کرونا» تولید کرده است و در آینده این مرکز هر هفته ۱۰ هزار دوز واکسن کرونا تولید خواهد کرد.
شرایط نگهداری واکسن «اپی واک کرونا» آسانتر است و میتواند بین ۲ تا ۸ درجه سانتی گراد نگهداری شود که امکان حمل آن بدون هر گونه مشکل به هر منطقه روسیه را فراهم میکند.
مسؤولان روسیه امیدوارند با این دو واکسن تولید شده از ماه ژانویه امکان تولید چند میلیون دوز واکسن در ماه را فراهم کنند تا با آن بتوانند مردم روسیه را واکسینه کنند و در زمان حاضر تلاشها در این جهت تمرکز یافته است.
نظر شما