رحیم حب نقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: چهار نفر از این پژوهشگران از دانشکده فنی و یکی از آنها از دانشکده کشاورزی بوده و معیارهای انتخاب نیز براساس تعداد مقالات برتر چاپ شده و مقالات پراستناد است، یعنی افراد بیشتری به این مقالات مراجعه کرده و از نوشتههای آنها در مقالات خود استفاده کردهاند.
وی با اشاره به اسامی پژوهشگران برتر ارومیهای اضافه کرد: جواد نورینیا از گروه مهندسی برق مخابرات، قادر رضازاده از گروه مهندسی مکانیک، صمد جعفرمدار از گروه مهندسی مکانیک، هادی الماسی از گروه علوم و صنایع غذایی و چنگیز قبادی از گروه مهندسی برق مخابرات بودهاند.
رییس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه سال گذشته تعداد پژوهشگران پراستناد این دانشگاه ۲ نفر بودند، اظهار کرد: افزایش ۲۰ میلیون تومان به گرانت پژوهشی یا همان حق التحقیق هر یک از این پژوهشگران برتر و تجلیل از آنان در کنار پژوهشگران و فن آوران برگزیده استان در جشنواره هفته پژوهش و فناوری از جمله برنامههای دانشگاه برای تقدیر از این پژوهشگران پرتلاش است.
دانشگاه ارومیه از جمله دانشگاه های مطرح کشور به شمار می رود که نزدیک به ۲۰ هزار نفر دانشجو در مقاطع و رشته های مختلف تحصیلی دارد.
دانشگاه ارومیه برای اولین بار در نظام رتبهبندی لایدن (CWTS Leiden Ranking) یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی دانشگاههای برتر جهان حضور یافت.
پیش از این دانشگاه ارومیه در نظام رتبهبندی تایمز نیز حضور داشته است و در رتبهبندی اخیر پایگاه استنادی جهان اسلام ارتقای ۱۵ پلهای داشته است.
نظر شما