۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸
کد خبرنگار: 2748
کد خبر: 84143818
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

لرستان رتبه میانی جدول تسهیلات اشتغال روستایی کشور را دارد

خرم‌آباد - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: محاسبه رتبه استان در جدول پرداخت وام اشتغال روستایی کشور به درستی صورت نگرفته است چرا که بر خلاف رتبه‌بندی منتشر شده استان در میانه جدول پرداخت این تسهیلات قرار دارد.

به گزارش ایرنا بر اساس جدول اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، لرستان در رتبه آخر اعطای تسهیلات اشتغال پایدار روستایی را دارد که به گفته علی آشتاب این رده بندی بر اساس نسبت تخصیص اعتبار به سهمیه ابلاغی بوده است در حالی که سهمیه ابلاغی استان نسبت به سایر استان ها بیشتر است.

وی افزود: به عنوان مثال سهیمه ابلاغی اشتغال پایدار روستایی برخی استانها ۲۰۰ میلیارد تومان بوده و جذب شده است اما سهمیه ابلاغی لرستان ۲۵۲ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۲۳۶ میلیارد تومان از این مبلغ معادل حدود ۹۳ درصد عقد قرارداد و پرداخت شده است.

وی ادامه داد: میزان پرداختی و معرفی به بانک تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در لرستان از متوسط کشوری بالاتر بوده است اما چون سهم ابلاغی لرستان بالاتر بوده است این چنین تصور می شود که پرداخت وام در استان کمتر است.

آشتاب توضیح داد: بیش از ۹۰ درصد اعتباری که وارد استان شده به متقاضیان پرداخت شده است بنابراین باید نسبت پرداختی تسهیلات ملاک قرار گیرد و مبنا قراردادن نسبت پرداخت وام به سهمیه در نظر گرفته شده چندان درست نیست و خروجی کار که همان پرداخت تسهیلات  است باید لحاظ شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، برای هر یک از چهار استان سیل‌زده سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان به مبلغ این تسهیلات اضافه شد که با رایزنی و پیگیری های انجام شده این مبلغ سیل برای لرستان ۱۵۰ میلیارد تومان بود.

وی گفت: از مجموع ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات سیل نیز تاکنون ۶۸ میلیارد تومان تخصیص داده شده که معادل ۱۴۰ میلیارد تومان طرح برای بهره مندی از این مبلغ به بانک های عامل معرفی شد و در حال بررسی و طی فرآیند بانکی است، بنابراین سهم ابلاغی استان در این راستا علاوه بر ۲۵۲ میلیارد تومان مصوب، ۱۵۰ میلیارد تومان نیز بیشتر بوده است و مقایسه جذب این مبالغ با سایر استانها که سهمیه ابلاغی کمتری داشته اند درست نیست.

 وی افزود: لرستان در تخصیص سهم، رتبه هشتم کشور را دارد یعنی با توجه به تعداد روستاها و آمار بیکاری منطقه؛ سهم تسهیلات بیشتری برای استان مصوب شده است که به تبع آن پرداخت این مبالغ نیز سخت تر خواهد شد.

مدیرکل تعاونٰ کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه پرداخت وام اشتغال پایدار روستایی تا پایان برنامه ششم توسعه زمان بندی شده است ادامه داد: با مقایسه درست نسبت سهمیه به نسبت میزان پرداخت ها، لرستان در جایگاه ۱۶ کشور قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha