مالک نادری با بیان اینکه مدیریت ارتباط با صنعت عملاً کانال ارتباطی دانشگاه با حوزه تحقیق و پژوهش خارج از دانشگاه است، افزود: یکی از فعالیت های اصلی این دفتر پی گیری عقد قراردادهای صنعتی است که با برنامه ریزی های صورت گرفته عقد قراردادها در سال های اخیر رشد منظم و مناسبی داشته است و وضعیت این قرادادها امسال نسبت به سال های گذشته بسیار بهتر بوده است.
وی یادآور شد: تعداد قراردادهای صنعتی این دانشگاه در سال جاری نسبت به سال های گذشته از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است به نحوی که در ۹ ماهه امسال این دانشگاه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان قرارداد صنعتی امضا کرده است.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: همچنین طی ۹ ماهه گذشته در این دانشگاه بیش از ۷۰ میلیارد تومان جذب داشتیم که این رقم نسبت به سال گذشته جهش بسیار خوبی داشته است که افزایش حجم و جذب قراردادها در سال های اخیر به دلیل برنامه ریزی های اصولی از سوی دانشگاه و به ویژه معاونت پژوهشی بوده است.
نادری تصریح کرد: همچنین باتوجه به این میزان حجم و جذب مالی، امسال دانشگاه نسبت به برنامه عملیاتی خود بسیار جلو تر است.
برنامه ریزی برای جذب پروژه های بزرگ در امیرکبیر
به گزارش روز یکشنبه دانشگاه امیرکبیر، وی گفت: رییس دانشگاه و معاون پژوهشی دانشگاه درخصوص جذب و اجرای پروژه های بزرگ برنامه ریزی های ویژه ای داشتند که این برنامه ریزی ها در رفع نیازهای کشور اثربخشی بسیار زیادی داشته است.
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: عمده پروژه های بزرگ دانشگاه در سال جاری در حوزه نفت، فناوری اطلاعات و مترو تهران و صنعت خودرو بوده است.
نادری اظهار داشت: یکی از برنامه هایی که دانشگاه در سال جهش تولید برآن متمرکز است موضوع بومی سازی تجهیزات مورد نیاز صنایع بود که عمده تجهیزات وارداتی بودند و بواسطه تحریم وارد کشور نمی شدند.
وی تاکید کرد: طی یک سال گذشته پروژه های این دانشگاه دارای نوعی چرخش شده است به نحوی که سهم پروژه های ساخت و عملیاتی دانشگاه نسبت به پروژه های تحقیقاتی بیشتر شده است.
ساخت پلیمرهای تحریمی صنعت خودرو توسط محققان امیرکبیر
مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این راستا دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر به حوزه تامین مواد اولیه و پلیمرهای خاص صنعت خودرو وارد شد که این مواد تحریم بودند بنابراین محققان دانشگاه این پلیمرها را تامین کردند.
وی افزود: این پروژه شامل فرمولاسیون و دانش فنی بود که براساس آن یکی از خطوط تولیدی یک کارخانه مرتبط برای ساخت این پلیمرها درحال استفاده است.
نادری اضافه کرد: محققان این دانشگاه در ساخت قطعات مهندسی نیز به صورت قطعه و کاربردی وارد شده اند و در این راستا موفق به ساخت جک غول پیکر هیدرولیکی برای شرکت سیمان ساروج شدند که این جک برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است. این جک اکنون در این کارخانه نصب و کارفرما نیز از این محصول بسیار راضی است.
نظر شما