به گزارش ایرنا از سازمان مدیریت بحران کشور، این مطلب را اسماعیل نجار روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری با غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی رئیس سازمان نقشه برداری کشور که در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد، عنوان کرد.
وی افزود: با توجه به زمینه های بسیار همکاری دو سازمان از مدتها قبل به دنبال این کار بودیم و پیگیری زیادی انجام شد تا این زمینه فراهم گردد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه بحث اصلی سازمان هماهنگی است خاطرنشان کرد: باید اطلاعات که بین همه دستگاههای متولی امر وجود دارد در یک بستر مناسب هدایت و منجر به تحلیل وقایع آتی شود.
نجار با اشاره به پدیده فرونشست در کشور تصریح کرد: هنوز از یاد نرفته که اگر نیم ساعت قبل تر اتفاق می افتاد حادثه بسیار بزرگی را بوجود می آورد یا فروچاله های همدان که بسیار زیاد شده است که به عمق ۱۵۰ متر و قطر ۸۰ متر هم رسیده است.
وی فرونشست در کشور، سونامی مناطق مکران، آتشفشان دماوند، تفتان و نظایر آن را از موارد حائز اهمیت در همکاری های دو سازمان دانست و گفت: سازمان نقشه برداری به ما کمک کند تا بتونیم اطلاعات دقیق وقایع را دریافت کنیم تا ضمن شناسایی مناطق پرخطر اقدامات لازم در زمینه پیشگیری از وقوع بحران را انجام دهیم.
در ابتدای این جلسه غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی رئیس سازمان نقشه برداری کشور ضمن ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه های همکاری دو سازمان تاکید کرد: تمام گسل های کشور را بصورت شبانه روزی رصد می کنیم و هرجا لازم باشد حاضریم هر نوع اطلاعاتی را که نیاز مدیریت بحران کشور باشد در اختیار متولیان قرار دهیم.
جعفرزاده ایمنآبادی با بیان اینکه امکانات نرم افزاری خوبی در اختیار داریم گفت: در بحث بحران های ناشی از سیل می توانیم نقشه مناطقی که امکان سیل دارند تهیه و امکان پیشگیری و همچنین آمادگی قبل از بحران را در مناطق مستعد فراهم آوریم.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور به مزیت این سازمان در زمینه هشدار سریع اشاره کرد و افزود: هر زمان که نیاز باشد سازمان نقشه برداری با تمام امکانات خدمات مورد نیاز مدیریت بحران کشور را ارائه خواهد کرد.
همکاری سازمان مدیریت بحران کشور با سازمان نقشهبرداری از امروز (یکشنبه) با حضور روسای دو سازمان در راستای اجرای قانون مدیریت بحران با امضای تفاهمنامه گسترش یافت.
تعامل مستمر در مواردی از قبیل پایش حرکات پوسته زمین در کشور، فرونشست، سونامی و سیل، و همچنین طراحی و تدوین ابزارهای نرمافزاری و بسترهای ارائه خدمات و تسهیلات برای مقاطع زمانی و کلاسههای مختلف مدیریت بحران از جمله اهداف این تفاهم نامه است.
سازمان مدیریت بحران کشور یک سازمان هماهنگ کننده، سیاستگذار، هدایت کننده و نظارت کننده بر ایجاد آمادگی و مقابله در مقابل انواع حوادث است.
نظر شما