شاهو ناصری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: منابع آب برای این رشته ورزشی در استان کردستان خاص و ویژه است و ظرفیت مناسبی برای تمرین و برگزاری مسابقات محسوب میشود به این دلیل فدراسیون قایقرانی هم مشتاق راهاندازی این پایگاه است.
وی یادآور شد: ایده راهاندازی این پایگاه و پیست مربوط به آن از چهار سال پیش مطرح شده بود اما در یکسال اخیر جدی شد و هزینهها برآورد و اعتبارات مورد نیاز برای ایجاد آن تامین گردید.
ناصری با بیان اینکه چون ساختمان این پایگاه به تملک دولت در میآید بنابراین باید تملک آن کاملا طبق قانون انجام شود، افزود: پیدا کردن ساختمان مناسب نزدیک رودخانه و خرید آن مشکل اصلی است، بدلیل اینکه در این مسیر بیشتر ساختمانها بدون سند و به صورت قولنامهای است تهیه ساختمان مناسب مشکلاتی پیشروی مسوولان قرار داده است.
وی با اشاره به استعدادها و ظرفیتهای استان در این رشته ورزشی اضافه کرد: ورزشکاران کردستانی هشت مدال آسیایی در این رشته کسب کرده و قهرمان جهان در این رشته ورزشی داشتهایم و تنها در سال گذشته و پیش از اعمال محدودیتها این استان توانست سه مدال قهرمانی کشوری نیز کسب کند.
ناصری با بیان اینکه اکنون ۴۵ ورزشکار بیمه شده در استان و در شهرهای سنندج و مریوان در این رشته مهیج فعالیت میکنند، گفت: در نظر داریم شهرهای دیگر استان که ظرفیت و فضاهای مناسب ورزش آبی دارند از جمله قروه، بانه، سقز و کامیاران را هم فعال کنیم.
رییس هیات قایقرانی کردستان تاکید کرد: ۲ باشگاه خصوصی در این رشته فعالیت میکنند و هیات هم با امکاناتی که در اختیار دارد در حال ترویج این رشته ورزشی و کمک به فعالان آن است.
وی افزود: هیات قایقرانی استان کردستان امکاناتی به صورت رایگان در اختیار افراد زیر ۱۸ سال قرار میدهد با این هدف که استعدادهای جوان این رشته شکوفا شوند.
ناصری یادآور شد: خانوادهها نگرانی در مورد آب دارند اما باید بدانند هیچ قایقران کردستانی تاکنون حادثهای برای او رخ نداده و حتی این ورزشکاران بسیاری از کسانی که در خطر غرق شدن بودند را نجات دادهاند.
وی تاکید کرد: قایقرانان از کلاه و کاورهای ایمنی خاص ورزشکاران استفاده میکنند که کاورها هم ضربهگیر است و هم به عنوان جلیقه نجات از غرق شدن ورزشکار جلوگیری میکند.
ناصری اظهار داشت: بسیاری از فعالیت و وجود این رشته در استان کردستان خبر ندارند و با توجه به امکانات جغرافیایی و منابع آبی استان، اگر رسانهها در این زمینه فعالیت کنند افراد بیشتری جذب این رشته میشوند.
وی در رابطه با تاثیر محدودیتهای کرونایی بر این رشته ورزشی هم گفت: محدودیتها بیشتر در رابطه با مسابقات بوده است البته اکنون بدلیل سرمای هوا تنها ورزشکاران حرفهای به تمرین میپردازند و تمرینات آنها روزانه برقرار است.
ناصری اضافه کرد: در رشته قایقرانی علاقهمندان میتوانند از سنین ۱۵ تا ۷۰ سالگی در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کنند و این ظرفیت خوبی در بخش قهرمانی است.
نظر شما