به گزارش دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر عصر سه شنبه در گفت وگویی، با بیان اینکه ۲۷ تن بستری جدید در بخش ها و تحت نظر اورژانس بیمارستان در این مدت داشته ایم، خاطرنشان کرد: ۲۶ تن از کل بیمارانی که در روزهای گذشته بستری بودند، نیز ترخیص شده اند.
وی با اشاره با اینکه در حال حاضر ۲۳۱ تن مشکوک به کرونا در بیمارستان ها بستری هستند، بیان کرد: حال ۵۴ تن از آنها وخیم است و همچنین در این مدت سه تن کرونا مثبت جان خود را از دست دادند.
وضعیت کرونا در قم از روز پانزدهم آذرماه جاری به حالت نارنجی درآمده است.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۹۸ به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هر گونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هر گونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
جلسه راهاندازی بیمارستان مادر
بر اساس این گزارش، جلسه راهاندازی بیمارستان مادر با حضور پرهام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم و ارجمند رئیس بیمارستان مادر برگزار شد.
در این جلسه روند راه اندازی هر چه سریعتر این بیمارستان بررسی و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم بر تسریع و خدمات رسانی هر چه سریعتر این بیمارستان به مردم قم تاکید کرد.
بیمارستان مادر شهر قم یکی از بیمارستان های بخش خصوصی می باشد که قرار است، به زودی در منطقه پردیسان راه اندازی شود.
تحقیقات علمی، زیربنای شکوفایی هر جامعه تعالیطلب به شمار میرود
همچنین بر اساس این گزارش، محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی به مناسبت هفته پژوهش گفت: تحقیقات علمی، زیربنای شکوفایی، رشد و آبادانی هر جامعه تعالیطلب به شمار می رود و مسیری هموار برای فتح قله های علمی است.
این پیام حاکی است: اساسا هر توسعه علمی اعم از پزشکی، فرهنگی، صنعتی، اقتصادی و... بر پایه پژوهش استوار بوده و تا پژوهش در این حوزه محقق نشود، راهگشایی در توسعه علمی محقق نخواهد شد.
در این پیام ذکر شده است: پژوهش آغازی بر پایان تصمیم گیری های غلط و عجولانه است که غنای فکری هر جامعه را ارتقا می دهد و در مضامین دینی و روایی ما نیز به امر پژوهش و تعمق، تاکید شده است.
در این پیام تصریح شده است: دانشگاه علوم پزشکی قم با رویکرد پژوهش محور در تمامی عرصه ها گام برداشته و در بحران کرونا نیز با بهره گیری از تحقیقات استادان و اعضا هیات علمی، توجه به امر پژوهش را سرلوحه کار خود قرار داده است.
در این پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرده است: اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن هفته پژوهش از تمامی استادان و دانشجویان انتظار دارم تا امر پژوهش و فناوری را با تمام توان پیگیری نموده و بکوشند تا با پژوهش های کیفی و کاربردی گام مهمی در تولید و شکوفایی علم بردارند.
هفته پژوهش و فناوری در سال جاری از ۲۲ آذر ماه به مدت یک هفته برگزار می شود که مهمترین رویداد پژوهش و فناوری رسمی و گسترده در سطح کشور است.
نظر شما