فرزاد سردارزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا از ۲۲ تا ۳۰ آذر اجرا میشود، اظهار داشت: ۱۰ اکیپ مشترک شامل کارشناسان سازمان صمت، تعزیرات، دانشگاه علوم پزشکی استان و اتحادیه بر بازار شب یلدا در استان نظارت میکنند.
رییس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: علاوه بر این تعداد اکیپ مشترک، ۶ گروه از کارشناسان سازمان صمت هم ناظر بر وضعیت بازار به ویژه عرضه کالاهای اساسی در مرکز استان هستند.
سردارزاده گفت: شیرینی، میوه و سبزیجات، آجیل و خشکبار در اولویت نخست و گوشت و فرآورده های پروتئینی هم در اولویت دوم ناظران بر عرضه این اقلام در سطح استان است.
وی با اشاره به اینکه تقاضا برای خرید آجیل و خشکبار نسبت به سنوات گذشته کاهش پیدا کرده است، اظهار داشت: با توجه به اینکه بادام هندی جزو آجیل و خشکبار وارداتی و قیمت آن بالاتر است بر نرخ نهایی آجیل و خشکبار تاثیرگذاشته است.
رییس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: طی پنج روزی که طرح نظارت ویژه بر بازار شب یلدا در استان آغاز شده تاکنون مورد تخلفی شامل احتکار و گرانفروشی مشاهده نشده است.
سردارزاده یادآور شد: هر گونه تخلفی که در بازار احراز شود در مرحله نخست پرونده آن تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال می شود سپس در این فاز برای این واحد جریمه نقدی تعیین می شود.
وی اظهار داشت: پلمب واحدهای متخلف در موضوعاتی که خیلی حاد و یا چندین مرتبه تکرار شده باشد، انجام خواهد شد.
سامانه تلفنی ۱۲۴ بطور شبانه روزی برای دریافت شکایت، انتقادات، پیشنهادات و نظارت مردمی فعال است و مردم میتوانند هر گونه تخلف اقتصادی و صنفی در راستای عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، تقلب، گرانفروشی و کم فروشی را از این طریق اعلام کنند.
۷۰ هزار و ۷۹۲ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.
نظر شما