محمود سیجانی روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: درکنار تلاشهای صورت گرفته برای حفظ روند تولید و اشتغال در واحدهای صنعتی موجود استان، به دنبال ایجاد ظرفیتهای جدید در این بخش هستیم تا فعالیتهای صنعتی در قم با حفظ استانداردهای محیط زیستی توسعه پیدا کند.
وی افزود: به دلیل وجود شهرکهای صنعتی متعدد و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در قم، این استان از نظر زیرساختی آماده جذب سرمایهگذاران و تولیدکنندگان علاقهمند به راهاندازی واحدهای صنعتی است که امتیازی ویژه برای فعالیتهای اقتصادی به شمار میآید.
وی ادامه داد: صنعت قم برای ایجاد واحدهای تکمیل کننده زنجیره تولید بسیاری از محصولات مورد نیاز کشور، ظرفیتهای مناسبی دارد و استقبال خوب سرمایه گذاران برای حضور در این بخش، نشان دهنده مسیر حرکت موفق آن است.
سیجانی گفت: شهرکهای صنعتی قم به مهمترین راههای مواصلاتی کشور دسترسی دارد و تولیدکننده میتوانند با هزینه کمتر و زمان کوتاهتر محصول تولیدی خود را به بزرگترین بازارهای مصرف داخلی برسانند و همچنین از طریق گمرکات استان برای صادرات آن به بازارهای بین المللی اقدام کنند.
وی بیان کرد: با ایجاد ظرفیتهای جدید، جایگاه صنعت قم از نظر میزان و تنوع تولید، با ارتقا حداکثری مواجه شده و فرصتهای شغلی متعددی به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای افراد جویای کار فراهم خواهد شد.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما