به گزارش ایرنا، در اجرای برنامه لجستیک شرق کشور تفاهمنامه اجرای هشت تیرپارک با اشتغال مستقیم ۷۰۰ نفر و سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیارد تومان امضا شده که در طول یک سال تکمیل و بهره برداری می شوند.
اجرای این تیرپارک ها توسط شرکت گسترش لجستیک مکران با مشارکت سازمان منطقه آزادچابهار و همکاری سازمان حمل و نقل و راهداری کشور انجام شده و با همت بخش خصوصی اجرایی می شوند.
به گزارش ایرنا تیرپارکها با استاندارد جهانی بمنظور ارائه خدمات رفاهی، تعمیرگاهی و اقامتی به رانندگان جاده ترانزیتی ساخته می شوند.
تیرپارک ها کمک شایانی به سهولت حمل و نقل و افزایش کیفیت در سامانه حمل و نقل جاده می کنند و در رده بندی طرح های توجیهی خدماتی گردشگری قابل طبقه بندی است و برای مناطق دارای راههای ارتباطی عمده و پرتردد و یا مرزهای ترانزیتی پیشنهاد می شوند.
اجزای موجود در مجتمع ها و تیرپارک شامل نمازخانه، سرویس بهداشتی، رستوران، فروشگاه ها، مجموعه تعمیرگاهی و تعویض روغن، کارواش، درمانگاه برای معاینه و درمان سرپایی و برخی خدمات دیگر است.
وزیر راه و شهرسازی روز جمعه وارد چابهار شد و امروز در مراسم افتتاح مرز رسمی ریمدان با حضور وزیر تولیدات دفاعی پاکستان و مسوولانی از وزارتخانه های خارجه، کشور و صنعت، معدن و تجارت شرکت کرد.
محمد اسلامی همچنین در نشست های مختلف شرکت کرد و باند دوم راه چابهار- کنارک را کلنگ زنی و از چند طرح دیگر در چابهار و کنارک بازدید کرد.
نظر شما