اصفهانی‌ها به برگزاری میهمانی شب چله " نه " بگویند 

اصفهان- ایرنا- مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت:  شهروندان با برگزاری مراسم شب چله امسال (یلدا ) در جمع کوچک خانواده خود، به برگزاری میهمانی و دورهمی "نه" بگویند. 

شادی فضلی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اهمیت پرهیز از برگزاری دورهمی‌ و میهمانی خانوادگی در قطع زنجیره انتقال کرونا، افزود: بیش از نصف ابتلا افراد به کرونا در اصفهان بر اثر برگزاری دورهمی و میهمانی‌هاست.

وی با بیان اینکه امسال باید شب یلدا را به‌صورت متفاوت با سال‌های گذشته برگزار کنیم ادامه داد: شب یلدا از جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ ایرانیان برخوردار است و یادآور نشاط و امید است، اما باتوجه به بررسی‌های وزارت بهداشت درمان و علوم پزشکی شایع‌ترین دلیل ابتلا به کرونا و مهم‌ترین زنجیره انتقال این ویروس، برگزاری میهمانی ها و جمع‌های خانوادگی است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با اشاره به نقش مهم زنان و مادران در مدیریت و کنترل و پیشگیری از ابتلا به کرونا اظهار داشت: بانوان به عنوان سفیران سلامت و بهداشت در خانواده‌ها نقش بسیار مهمی را در زمینه رعایت الزامات و آموزش‌های بهداشتی و مدیریت صحیح روابط خانوادگی و رفت ‌و آمده‌ها ایفا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه عوامل مختلفی در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا مؤثر است اضافه کرد: مادران نقش آفرینی و توانایی‌های ویژه ای در مدیریت و کنترل این بحران و قطع زنجیره انتقال کرونا در نهاد خانواده بر عهده دارند.

فضلی خاطرنشان کرد: زندگی رومزه مردم از حدود یک سال پیش به علت شیوع کووید ۱۹ با تغییرات و محدودیت‌های بسیاری در حوزه سلامت و کسب و کار تا روابط اجتماعی همراه شده است.

فضلی اضافه کرد: نوروز ۹۹ اولین تغییر جدی در رفت‌وآمدها و روابط اجتماعی ما ایرانیان بود و پس از آن آیین‌های بسیار دیگری چون عروسی و عزا و مراسم مختلف دیگر به شیوه‌ای متفاوت برگزار شد.

وی  بیان کرد: یلدای امسال با میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار مصادف شده است و این تقارن را به فال نیک می‌گیریم و از مردم تقاضا داریم با رعایت دستورالعمل بهداشتی در شب یلدا و برگزاری متفاوت این شب ضمن حفظ سلامتی خود و خانواده قدردان پرستاران و تمام کادر درمان و محافظ سلامت گروه‌های پرخطر باشیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت: یلدا و برگزاری جشن‌های این شب، یک سنت باستانی است و در بین اقوام ایرانی از محبوب‌ترین آئین‌ها به شمار می‌رود و هر خانواده‌ باید با برگزاری مراسم این شب در جمع کوچک خود و دعا برای شفای بیماران، نظاره‌گر توفیق سپیدی سحر بر سیاهی این بیماری منحوس باشد.

تعداد بیماران بستری دارای علائم ابتلا به کرونا در بیمارستان های اصفهان به حدود ۸۰۰ رسیده است درحالیکه این آمار در آبان امسال بیش از ۲ هزار نفر بود؛ این استان در زمان حاضر در وضعیت نارنجی همه گیری کووید ۱۹ قرار دارد.

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت ۲۴ شهرستان دارد و از ابتدای شیوع ویروس کرونا از اسفند پارسال تا یازدهم آذر امسال ۶۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان ها بستری شدند که از این تعداد ۶ هزار و ۷۰۰ نفر جان خود را از دست دادند.

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۵۲ هزار نفر بطور قطعی در کشور به کووید ۱۹ مبتلا شدند و بیش از ۵۳ هزار نفر بر اثر این بیماری از دنیا رفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha