پرویز گرشاسبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در اصفهان افزود: این طرحها در بخشهای مختلف آبخیزداری، بیابانزدایی، مهار ریزگردها، استفاده از روانآبها، توسعه مرتع، افزایش پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک در دست اجراست.
وی با اشاره به اهمیت توسعه طرحهای مرتبط با منابع طبیعی و آبخیزداری ادامه داد: طرحهای نامبرده در استانهای مختلف اجرا میشود و شماری از آنها در قالب همکاری با بخش خصوصی خواهد بود.
معاون آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اضافه کرد: در اجرای پروژههای جدید که در قالب فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی شکل میگیرد سعی شده از توان و دانش دیگر نهادهای علمی مانند معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری استفاده شود.
گرشاسبی خاطرنشان کرد: شماری از طرحها بهصورت تبادل دانش و انتقال تجربیات از کشورهای دیگر مانند چین است که در یکی از مناطق کشور بصورت پایلوت اجرا میشود و پس از آن در قالب طرح اجرایی پیاده سازی خواهد شد.
وی با تاکید بر بهرهگیری اقتصادی از عرصههای طبیعی که در ظاهر بلا استفاده هستند گفت: برای مثال در مناطق شور میتوان آبزیان و جلبکهای خاصی را پرورش داد و از آن درآمدزایی کرد.
معاون آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: توسعه گیاهان تاب آور در مناطق بیابانی خاص و احیا این مناطق از دیگر طرحهایی است که به سودآوری و حفظ منابع طبیعی میانجامد.
۸۳ درصد از مساحت ۱.۶۴ میلیون متر مربعی ایران زیر نظر سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور قرار دارد.
نظر شما