اکبر رجبی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اشاره به برگزاری جشن یلدایی بزرگ در یکی دو روز گذشته و در سطح شهر تهران توسط این انجمن افزود: امسال با مشارکت خیران و نیکوکاران توانستیم سفره یلدای خود را نسبت به سال ها قبل گسترده تر کنیم.
وی افزود: ۳۷۰ کیلو انار دانه شده و ۱۵۰۰ بسته یلدایی شامل پاستیل، شکلات، آب میوه، کلاه و شالگردن، فال حافظ و... به دست کودکان کار سر چهاراه ها و محلات مختلف تهران رسید.
مدیرعامل انجمن طلوع بی نشان ها با اشاره به اهمیت نقش نیکوکاران و مشارکت آنها در این طرح تصریح کرد: امسال خیلی از نیکوکاران با توجه به اطلاعاتی که از سال های قبل درباره این جشن یلدای مجموعه داشتند، احساس مسئولیت کرده و در این طرح مشارکت کردند.
وی ادامه داد: بسته های یلدایی توسط گروه های داوطلب به نقاط مختلف شهر ارسال شد و به دست کودکان کار و آسیب رسید.
رجبی با بیان اینکه هدف ما از اجرای این برنامه یادآوری شب یلدا برای کودکان است، تصریح کرد: خیلی از این بچه ها فال شب یلدا می فروشند اما اطلاعی از این مناسبت ندارند. در کنار یادآوری این شب برای بچه ها سعی داشتیم به آنها یادآوری کنیم که گروهی از مردم به یادشان هستند و تصور نکنند مردم آنها را فراموش کرده اند.
وی ادامه داد: اما یکی دیگر از کارهای ما برگزاری جشن یلدایی در محله دروازه غار بوده است. ما با رعایت پروتکل های بهداشتی، جشنی را برای بچه ها با حضور «ننه سرما» و اجرای موسیقی سنتی برگزار و بسته های یلدایی میان این کودکان و بعضی از خانه های محله که از قبل شناسایی کرده بودیم توزیع شد.
رجبی اضافه کرد: بچه ها از آنجایی که می دانستند سال گذشته این جشن برایشان برگزار شده خود به محل آمده و منتظر برگزاری جشن بودند.
مدیرعامل انجمن طلوع بی نشان با بیان اینکه هدف ما از این برگزاری این مراسم یادآوری کودکی به کودکان کار و آسیب است، خاطرنشان کرد: خیلی از این بچه ها آرزویی ندارند. هیچ تصویر و رویایی از آینده در ذهن ندارند و به خاطر شرایط خاصی که دارند مجبور هستند در کودکی کار کنند. پس دور از انتظار نیست که کودکی از خاطر آنها برود. آنها در این روز فقط کودکی می کنند نه کار.
رجبی با بیان اینکه در قالب این مراسم آنها با بچه های آسیب دیده آشنا و خانواده هایشان را شناسایی می کنند، افزود: خیلی از خانواده های این بچه ها به سختی اعتماد می کنند اما به واسطه قرارگیری خانه مادری و پدری در محله دروازه غار و ارائه خدمات به کودکان و مادران آسیب دیده آنها اعتمادشان به مجموعه جلب شده است.
وی تصریح کرد: برگزاری این مراسم ها اما کمک می کند کودکان و خانواده های بیشتری که تحت آسیب و مشکلات مختلف هستند شناسایی و جذب مجموعه شوند. آنها در ادامه پس از جذب خدمات دریافت کرده و برای حل مشکلات آنها تلاش می شود.
این فعال اجتماعی اضافه کرد: در این راه بازخورد مردم نیکوکار نیز بسیار خوب بوده. خیلی از افرادی که با ما در ارتباط هستند خود را مسئول می بینند و برای برگزاری مناسبت ها برای بچه های آسیب دیده شهر پیشقدم می شوند.
وی ادامه داد: این نشانگر حس مسئولیت افراد نیکوکار نسبت به گروه کم برخوردار جامعه است. امیدواریم در آینده گروه های بیشتری با احساس مسئولیت نسبت به مشکلات اقشار آسیب دیده شهرشان قدم های مثبتی را در جهت رفع مشکلات آنها بردارند.
رجبی خاطرنشان کرد: برگزاری این مناسبت ها در کنار حال خوش و شادی که برای کودکان و خانواده هایشان رقم می زند باعث ایجاد همبستگی بین گروه های مختلف جامعه نیز می شود و در این حس خوب افراد زیادی سهیم می شوند. چه افرادی که به هر طریقی کمک می کنند و چه آنها که این مهربانی ها به دستشان می رسد.
نظر شما