شیوع کرونا از اواخر سال گذشته به دلیل ناشناخته بودن و مرموز بودن آن، اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی برای پیشگیری را ضروری کرد و از همین رو نیز بسیاری از صاحبان حرف و مشاغل به دلیل تعطیلی مشاغلشان دچار آسیب و تنگاهای مالی شدند و از همین رو نیز آحاد مردم به ویژه تشکلهای مردم نهاد به کمک دولت شتافتند تا در کاهش دردهای جامعه نقشآفرین باشند.
کانون های فرهنگی هنری که با توجه به قرار گرفتن در فضای معنوی مساجد و حضور جوانان مومن، انقلابی و باانگیزه، زیر نظر امام جماعت فعالیت میکنند با درک درست از شرایط موجود، با تحکیم وحدت و همدلی در بین ارکان مسجد و برگزاری نشستهای هیات اندیشه ورز متشکل از مدیرکانون، هیات امنا مسجد، فرمانده پایگاه بسیج، هیات مذهبی، فرخوان جلب کمکهای مردمی محللات و روستاها رو اعلام کردند.
نخستین اقدام تشکیل گروههای همدلی و شناسایی ظرفیتهای بومی و بررسی امکان بهرهبرداری از آن در راستای پیشگیری و مبارزه با کروناویروس و همچنین دستگیری از نیازمندان و آسیب دیدگان و ایجاد و تقویت روحیه امید در بین آحاد مردم بود.
ماهیانه ۳۰۰ ماسک بین نیازمندان شهرک علوی توزیع میشود
هرکانون بنا به ظرفیتها و همچنین نیازها، اقدام به برنامهریزی و حرکت در مسیر اجرای آن کرد که کانون فرهنگی هنری خاتم النبیین(ص) شهرک علوی بندرعباس که از سال ۹۸ با مدیریت بانویی جوان و تحصیلکرده فعالیت خود را آغاز کرده بود در دو محور تولید و توزیع ماسک و تهیه و توزیع بستههای معیشتی فعالیت کرونایی خود را آغاز کرد.
مدیرکانون فرهنگی هنری خاتم النبیین(ص) شهرک علوی بندرعباس در اهمیت این کارفرهنگی وکمک به نیازهای روز خانوادههای آسیبدیده از کرونا گفت: همزمان با شیوع کرونا با برگزاری نشست هیاتاندیشه ورز کانون، به بررسی نیازها و ظرفیتها در شهرک پرداختیم و دو مصوبه تشکیل کمپین دوخت ماسک و جمعآوری کمکهای مردمی برای تهیه بستههای معیشتی خروجی آن نشست بود.
فهمیه سبزیکار در گفتوگو با ایرنا افزود: محور اصلی فعالیتهای کانون فرهنگی هنری خاتم النبیین(ص) در شرایط کرونایی رفع بخشی از مشکلات و نیازهای مردم و اجرای برنامههای فرهنگی هنری به صورت مجازی و حضوری با رعایت دستورات بهداشتی است.
وی ادامه داد: پس از اعلام فراخوان در بخش کمپین تولید ماسک، پنج نفر از بانوان خیاط عضو کانون در منازل خود اقدام به تولید ماسک پارچه ای کردند و ماهیانه بیش از ۳۰۰ ماسک تولید و بین نیازمندان شهرک توزیع میشود.
این بانوی فعال فرهنگی ادامه داد: در بخش تهیه و توزیع بستههای مواد غذایی نیز تا کنون سه مرحله از این بستهها بین ایتام، نیازمندان و آسیبدیدگان از کرونا توزیع شده است.
سبزیکار هر بسته را شامل یک بسته ۱۰ کیلویی برنج، دو قوطی روغن، ماکرونی، رب گوجه، نخود، لوبیا، عدس و سویا ذکر کرد و گفت: طی یک مرحله نیز ۱۲ بسته گوشت گرم بین نیازمندان توزیع شد.
وی از توزیع لوازم اتحریر به عنوان بخش دیگری از اقدامات کانون یاد کرد و افزود: همزمان با بازگشایی مدارس نیز طی دو مرحله لوازم التحریر شامل کیف، جامدادی،.مداد رنگی، دفتر، خودکار، مداد، خط کش، پاک کن و مدادتراش بین دانش آموزان خانواده های نیازمند توزیع شد.
مدیرکانون فرهنگی هنری شهرک علوی بندرعباس افزود: برگزاری کلاسهای قرآن و احکام ویژه برادران و خواهران در ردههای سنی کودک، نوجوان و جوان، مداحی، آموزش زبان، خیاطی ویژه بانوان، مکانیک و پرورش گل و گیاه از دیگر فعالیتهای کانون است.
شهرک علوی یکی از شهرکهای اقماری بندرعباس در۵۰کیلومتری غرب بندرعباس حدود ۲۵سال پیش آماده سازی برای سرریز جمعیت مرکز استان شد.
نظر شما