«علی اکبر کریمی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مهمترین مشکل شرکت هپکو اراک بدهی سنگین این شرکت به بانکهای مختلف، امور مالیاتی و دولت است و در پیگیرهایی که در چندماه اخیر صورت گرفت نشان داد این بدهیها نیاز به تعیین تکلیف دارد و موانع و مشکلاتی برای این تهاتر وجود دارد.
وی اظهار داشت: بنابراین در کمیته جهش تولید صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نشستی با حضور مدیران ارشد سازمان تامین اجتماعی، مدیرعامل و برخی اعضای شرکت هپکو، نمایندگان اقتصاد ودارایی، نماینده بانک مرکزی و مدیران برخی بانکها برگزار شد.
نماینده مردم اراک ، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان تامین اجتماعی مطالباتی از دولت دارد و با توجه به اینکه سهام شرکت هپکو در مردادماه امسال از دولت به تامین اجتماعی واگذار شد این سازمان به عنوان مالک هپکو پیگیر تهاتر بدهی بانکی شرکت هپکو است.
کریمی افزود: با این تهاتر مانع بزرگ در پیش پای شرکت هپکو و رونق تولید در این مجموعه صنعتی بزرگ برطرف خواهد شد.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
این واحد صنعتی ۲۵ نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان و سوئد تولید میکند.
هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذارشد که این واگذاری مشکلاتی برای آن ایجادکرد.
نظر شما