به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا هفدهمین استاندار کردستان ۲۲ مهر ۱۳۹۶ چند ماه پس از شروع بکار دولت دوازدهم به عنوان استانداری بومی فعالیت خود را آغاز کرد و در سه سال و ۲ ماه سپری شده از ماموریت او در زادگاهش اتفاقهای خوش آیندی به وقوع پیوست.
توسعه زیرساختهای ارتباطی برای تعالی پیشرفت کردستان، تداوم سه ساله رشد سهم استان از قانون بودجه، تداوم علمیات راه آهن سنندج - همدان، جاده سنندج - مریوان، فرودگاه سقز، کریدر شمال - جنوب، اخذ موافقت وزارت نیرو برای تخصیص آب به ۹۶ هزار هکتار اراضی، تامین آب شرب شهرهای استان تا افق سال ۱۴۲۵، آماده سازی منطقه ویژه اقتصادی، پیگیری تاسیس منطقه آزاد تجاری بانه مریوان، توسعه زیرساختهای درمان و ورزش، همسوسازی طرحهای عمرانی و اقتصادی با طرح اقتصاد مقاومتی، برگزاری نخستین کنگره مشاهیر کرد، برپایی جشن نوروز، حمایت از اقشار کم درامد در روزهای کرونایی و توسعه روستایی از جمله این رویدادهای خوش است.
حال که چند ماهی بیشتر به پایان ماموریت دولت دوازدهم نمانده است، با استاندار کردستان به گفت وگو نشستیم تا برخی فعالیتها و خدمات دستگاههای دولتی در این استان را با هدف اطلاع عموم از اقدامات انجام شده توسط دولت را بیان کنند.
ایرنا: چه اقداماتی در سه سال اخیر برای توسعه کردستان انجام شده است؟
مرادنیا: دولت طی سه سال گذشته همواره توجه خاصی به استان داشته و در بحث بودجهای حوزه تملک و داراییها، شاهد رشد ۳۸ درصدی بودجه عمرانی در سال گذشته و رشد ۴۲ درصدی در سال جاری بودهایم، به طوریکه بعد از خوزستان و بوشهر، سومین استان از لحاظ رشد بودجه هستیم با وجود اینکه دارای منابع گازی و نفتی نیستیم.
در بحث زیرساخت از پروژههای مهم دولت در ۲ سال گذشته، ادامه روند اجرای راه آهن همدان - سنندج بود که به عنوان یک زیرساخت مهم به سرعت کار شده و همچنان ادامه دارد و تمام تلاش دولت از جمله وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری این است که این طرح در قالب پروژههای اولویت دار استان قبل از پایان دولت به بهرهبرداری برسد.
راه مریوان به سنندج نیز مورد توجه دولت و دفتر رهبر معظم انقلاب است و سال ۹۶ که بازدیدی از آنجا داشتم تصور نمیکردم که به زودی پایان یابد اما اکنون درصد قابل توجهی از آن اجرا شده و امسال اگر دو سه هفته از نظر فصل کاری زمان داشتیم حتما به بهرهبرداری میرسید. این پروژه تا قبل از پایان دولت و در سه ماهه اول سال آینده تکمیل شده و زیر بار ترافیک خواهد رفت.
یکی از مشکلات استان در بحث تردد شهرهای مرزی برای ارتباط با مرکز است که پروژه فرودگاه سقز برای رفع همین مشکل در دست اجرا است. ساخت این فرودگاه در سال ۸۳ شروع شد و رها شده بود که اکنون کار به سرعت در حال انجام بوده و شرکت فرودگاههای کشور اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن را تامین کرده و پیمانکار مشغول اجرای پروژه است.
مرزی بودن بانه، وجود تجار و تولیدکنندگان فراوان در آن، بحث آغاز به کار ویژه اقتصادی بانه و در آینده ایجاد منطقه آزاد(در صورت تصویب در مجمع تشخیص مصلحت نظام) اهمیت فرودگاه سقز بیشتر آشکار میشود و در مجموع این پروژه همراه با راهآهن و راه جدید مریوان – سنندج، سه طرح بسیار مهم در حوزه زیرساخت هستند که تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری خواهند رسید.
اتمام پروژه راه مریوان – بانه و محور کامیاران – مریوان، در دست اجرا بودن طرح چهار بانده کردن بیجار – دیواندره از دیگر پروژههای دولت در کردستان است، ضمن اینکه پیش بینی میشود در نیمه اول سال آینده ۳۰ کیلومتر از مسیر کریدور شمال – جنوب در استان زیر بار برود.
نکته قابل توجه این است که دولت با وجود تحریم و مشکلات کمبود اعتبار، در حال اجرای پروژههای مهم ذکر شده است و طی ۲ سال گذشته نیز اعتبارات قابل توجهی تخصیص یافته است. البته این اعتبارات جدا از بودجه اعتبارات عمرانی در حوزه شرکتهای دولتی و پروژههای مشترک است.
ایرنا: دولت برای توسعهبخش کشاورزی کردستان چه اقداماتی انجام داده است؟
استاندار کردستان: با موافقت تخصیص آب به ۹۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان، گام بسیار مهمی برای توسعه منطقه از جانب دولت برداشته شد. امسال قرار است در حوزه مریوان و سنندج ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار نهاکاری انجام شود. و شبکه های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ این طرح انجام شده است در همین فصل نهاکاری مقرر شده ۲ هزار هکتار نهالکاری شود البته برای اجرای این پروژه در چهار هزار و ۳۰۰ هکتار با کمبود اعتبار مواجه شدیم که از سازمان برنامه و بودجه موافقت گرفتیم تا همه مجموعه را نهالکاری کنیم. به دلیل ضعف مالی برخی بهرهبرداران ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از سازمان برنامه و بودجه برای تامین نهال جذب کردیم. زمینها مشخص، شبکهها اجرا و بحث تامین نهال هم به زودی انجام خواهد شد.
براساس توافقی که هفته گذشته با وزارت نیرو انجام گرفت، قرار است امسال سد ژاوه آبگیری شود که با اجرای این پروژه، یک هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی پایاب سد پوشش داده میشود و به دنبال آن انتقال آب به سد سورال در دستور کار قرار میگیرد.
مسیر انتقال آب از سد ژاوه به سد سورال لولهگذاری شده و ایستگاه پمپاژ اول شروع شده و ایستگاههای دوم و سوم هم به زودی شروع خواهد شد که در صورت تکمیل هشت هزار هکتار اراضی این مسیر تبدیل به آبی میشود.
یکی دیگر از پروژهها، اجرای انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم دهگلان برای تامین آب شرب و کشاورزی است که مقرر شده اسفند امسال اجرای آن آغاز شود، ضمن اینکه تونل در حال اتمام بوده و براساس آخرین اطلاعات دریافتی، ۷۰۰ متر آن باقی مانده است که با اتمام آن اسفند امسال آب به پشت سد قوچم میرسد.
ایرنا: برنامه دولت برای تامین آب شرب پایدار دراز مدت در شهرهای استان چیست؟
مرادنیا: یکی از مشکلات مهم استان، بحث ناپایداری و طعم و بوی نامطلوب آب شرب شهر سنندج است که امسال ۱۰۰ میلیارد تومان از ستاد مدیریت بحران وزارت کشور تخصیص گرفتیم و از لایجه بودجه سال آینده نیز ۹۰ میلیارد تومان برای انتقال مستقیم ۴۰ میلیون مترمکعب آب از سد آزاد به به تصفیه خانه آب سنندج اختصاص یافته تا مشکل کمبود آب و طعم و بوی آن رفع شود.
مشاور در حال انجام این پروژه و به زودی پیمانکار آن مشخص میشود. از نظر مالی بیش از ۶۰ درصد اعتبار مالی پروژه تامین شده است و تمام تلاش ما این است مشکل طعم و بوی آب شرب سنندج برای همیشه برطرف شود.
با انتقال آب از سد آزاد به سد قوچم، مشکل کمبود آب شرب شهرهای قروه و دهگلان نیز رفع خواهد شد و شرکت آب و نیرو قرار است این کار را انجام دهد و امسال نیز ۵۰ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده است.
تامین آب شرب شهرهای بیجار و حسنآباد یاسوکند از سد سیازاخ نیز از دیگر پروژههای در دست اجرای دولت در کردستان است که پارسال در سفر دکتر نوبخت اعتبار مورد نیاز برای آن تامین شد و امسال هم ۵۰ میلیارد تومان برای این پروژه پیشبینی شده است که با اجرای این پروژه و آبرسانی به شهرهای سقز، بانه و مریوان،
آب شرب سالم و پایدار این شهرها تا سال ۱۴۲۵ تامین خواهد شد.
ایرنا: اقدامات و برنامههای دولت در حوزه سرمایه گذاری استان چه بوده است؟
استاندار کردستان: بحث منطقه ویژه اقتصادی بانه بسیار اهمیت دارد. فاز اول آن آماده شده و کار واگذاری زمین به تعدادی از سرمایهگذاران شروع شده اما با توجه به اینکه متقاضی بسیار زیاد است، پالایش متقاضیان صورت گرفت تا افرادی که واقعا قصد انجام فعالیت دارند به این عرصه ورود کرده و زمین به هر کسی واگذار نشود و تاکنون ۲۱ سرمایهگذار برای شروع کار انتخاب شده اند.
آینده بسیار خوبی را برای شهر بانه و مرز آن میبینم و همینکه مردم این منطقه به فکر افتادند که به جای واردات و کارهای خدماتی به حوزه تولید ورود کنند، کار بسیار ارزشمندی است، به طوریکه شهرک صنعتی بانه اکنون فعال ترین شهرک صنعتی استان است و نشان از اراده مردم برای توسعه منطقه دارد.
در کنار این طرح، ایجاد منطقه آزاد مطرح است که در پیشنهاد لایجه دولت به مجلس مصوب شده است اما بخاطر مشکلاتی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده و به واسطه کرونا بحث مسکوت مانده است، که در صورت بررسی موضوع در این مجمع، با تمام توان آن را پیگیری کرده و دفاع خواهیم کرد که این مصوبه هم گرفته شود بحث اشتغال و تولید جایگزین قاچاق خواهد شد.
در سنندج یکی از مشکلات برای فعالیت واحدهای صنعتی، مشکل تامین زمین است.
کار اجرای شهرک صنعتی سرنجیانه این شهر، سال ۷۵ قرار بود آغاز شود اما رها شده بود که با پیگیریهای صورت گرفته، اکنون زیرساختهای آن در بخشهای مختلف آماده شده و تعداد زیادی از واحدها مستقر شدهاند، فقط کارهای جزئی باقی مانده که آن هم انجام خواهد شد.
ایرنا: اشاره ای به کارهای عمران شهری داشته باشید
استاندار کردستان: در چند سال اخیر کارهای بسیار خوبی در حوزه عمران شهری انجام شده و به زودی چند پروژه مهم از جمله پیادهراه فردوسی، پارک کوچکهرهش، طرحهای تفریحی کوه آبیدر و پروژههایی در حاشیه شهر سنندج به بهرهبرداری میرسد که گام بلندی برای ارتقا رفاه مردم است.
ایرنا: وضعیت بخش بهداشت و درمان و ورزش کردستان چگونه است؟
مردانیا: در حوزه بهداشت و درمان نیز با افتتاح بیمارستان سقز(که احداث آن از سال ۸۲ شروع شده بود) در سال جاری، اکنون میانگین تختهای بیمارستانی به نسبت جمعیت تقریبا یک دهم بیشتر از متوسط کشوری بوده که نیاز بهداشتی و خدمات درمانی مردم استان را تامین کرده است.
مرادنیا گفت: در حوزه ورزش نیز وضعیت استان قابل قبول است و در حال حاضر تمام مراکز، بخشها و شهرها دارای سالن ورزشی هستند و کارهای وسیعی انجام شده که نمونه آن بهرهبرداری از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج در سال جاری است.
دولت با بهرهبرداری از پروژههای مهم در کردستان در نیمه اول سال ۱۴۰۰، کارنامه خوبی از خود به جا خواهد گذاشت.
ایرنا: اقتصاد مقاومتی یکی از طرحهای مورد تاکید رهبری است در این زمینه عملکرد دولت در کردستان را چطور ارزیابی میکنید؟
مرادنیا: بحث اقتصاد مقاومتی دستور اکید رهبر معظم انقلاب بوده و دولت هم موظف است دستورات ایشان را اجرا کند در همین راستا از ابتدای امسال دولت تعدادی پروژه در کردستان تعریف کرد و به صورت جدی در حال پیگیری و اجرای آن هستیم و چند روز پیش نیز از نهاد ریاست جمهوری برای پیگیری این طرحها به استان سفر کردند.
در حوزه کشاورزی بحث شبکه های پایاب را در قالب پروژههای اقتصاد مقاومتی در نظر گرفتیم که پیشرفت خوبی داشته است اما منکر ضعف نیز نیستیم، چراکه مشکلاتی در بحث کمبود اعتبارات و نقدینگی وجود دارد.
اینکه بتوانیم کشاورزی را در کردستان توسعه دهیم و تولید و درآمد را بالا بردیم، بخشی از اهداف اقتصاد مقاومتی محقق شده است.
ایرنا: یکی از مسائلی که همیشه مطرح میشود بحث کولبری است، در رابطه با طرح پیلهوری و برنامههای دولت در این حوزه توضیح دهید.
استاندار کردستان: طرح پیلهوری یکی از برنامههای بسیار خوب دولت در مناطق مرزی است که همچانان ادامه دارد. زمانی که با تحریمهای گسترده مواجه شدیم و مشکلات ارزی پیش آمد، ممنوعیت ورود سه هزار و ۴۰۰ قلم کالا به کشور در دستور کار قرار گرفت و به تبع آن تعطیلی فعالیت بازارچههای مرزی هم جزوی از این طرح شد که تصمیمی کلان و در سطح ملی بود.
با وجود این دولت بازنگری و واردات ۱۰۰ قلم کالا را آزاد کرد و اخیرا هم تعدادی به این ۱۰۰ قلم اضافه شده است.
اکنون در مرز سیرانبند واردات مرزی با استفاده از کارت پیلهوری انجام میشود و ۲ هفته پیش نیز تصمیم گرفته شد فعالیت بازارچههای مله خورد سروآباد و خانم شیخان مریوان از سر گرفته شود اما در مجموع چون قیمت ارز رشد بالایی داشته تمایل جدی برای واردات وجود ندارد.
بهرحال کولبری محصول این دولت نیست و به گذشته برمیگردد. تلاش ما این است که با توسعه بخشهای مختلف به ویژه کشاورزی، زمینه برای جلوگیری از کاهش ورود کالای قاچاق به کشور و اشتغال بیشتر فراهم شود.
ایرنا: کردستان پتانسیل بالایی برای توسعه گردشگری دارد. در این بخش چه کارهایی صورت گرفته و آیا برنامه برای آینده دارید؟
استاندار کردستان: در سال ۹۷ برای اولین برا جشن نوروز را در سطح گسترده در سنندج برگزار کردیم تا زمینه ورود گردشگران به استان فراهم شود که با استقبال خوبی مواجه شد. در نوروز ۹۸ این برنامه باز هم برگزار شد و دو سه گروه خارجی برای شرکت در آن حضور داشتند که نشان داد انگیزه برای حضور گردشگران در کردستان بیشتر شده و شایعه ناامن بودن این استان صحت ندارد.
برای نوروز سال ۹۹ هم تدارک زیادی دیدیم و قرار شد این مراسم با حضور ۱۳ کشور حوزه نوروز و ۷۰ سفیر همراه با خانواده برگزار شود که به واسطه شیوع کرونا لغو شد.
امیدواریم امسال با فراهم شدن شرایط و نابودی کرونا، بتوانیم جشن نوروز را به شکلی ویژه و در سطحی گسترده برگزار کنیم.
در کنار این ثبت جهانی هورامان نیز پیگیری میشود و هم اکنون تمام فرمانداران شهرستانهای حوزه هورامان کردستان شامل کامیاران، سنندج و سروآباد به همراه معاونان استاندار ماموریت ویژه گرفته اند که همراه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پرونده ثبت جهانی این منطقه تاریخی را پیگیری کنند.
در بازدید نماینده یونسکو برای بررسی ثبت جهانی این اثر همواره تلاش داشتیم تا ظرفیتهای این استان برای ثبت جهانی هورامان را به پرونده انتقال داده و حمایت و دفاع استان از این پرونده را اعلام کردیم.
ثبت جهانی هورامان فضا را برای حضور گردشگران خارجی بیش از گذشته فراهم میکند. هورامان یک منطقه خاص جغرافیایی است و ثبت آن به اسم یک استان نخواهد بود، ضمن اینکه همه هورامان را با کردستان میشناسند، با این وجود از طریق وزارت میراث فرهنگی تمام تلاش خود را برای ثبت آن به کار خواهیم بست.
همچنین در نظر داریم در صورت گذر از چالش کرونا حتما در سال جاری و نوروز ۱۴۰۰ جشنی بزرگ را خواهیم گرفت.
ایرنا: برای مقابله با کرونا و مسائل مربوط به آن چه اقداماتی انجام شده است؟
استاندار کردستان: با توجه شیوع ویروس کرونا دولت از ابتدا برای خدمت رسانی بیشتر به میدان آمد و تاکنون خدمات مختلفی را به اقشار مختلف مردم ارایه کرده است.
در استان کردستان در کنار نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و کمک های مومنانه نهادهای مختلف، استانداری کردستان نیز به عنوان نماینده دولت با همکاری خیران، در سه مرحله به اقشار مختلف جامعه کمک کرد.
در مرحله اول برای ۶۰ هزار خانواده بستههای بهداشتی تهیه شد و در ۲ مرحله دیگر نیز برای ۶۰ هزار خانواده را با هزینه ۱۱ میلیارد تومان بستههای معیشتی خریداری و اهدا شد.
در کنار این محدودیتها کمکهای خوبی برای درمان کرونا در استان انجام گرفت به صورتی که در مقطعی تمام بیمارستانهای استان با مشکل اکسیژن ساز دست و پنجه نرم میکردند که این مساله با پیگیریهای ویژه از استانهای همجوار برای مقطعی و از تهران برای همیشه رفع شده است.
در اوج شیوع پیکهای کرونا با کمبود تختهای بیمارستانی(ICU) مواجه نشدیم این نشان میدهد که تمام تلاشها صورت گرفته است تا با کمترین دغدغهای روند درمان بیماران کووید ۱۹ پیگیری شود.
ایرنا: وضعیت مناطق روستایی کردستان از لحاظ زیرساخت چگونه است؟
استاندار کردستان: هم اکنون ۹۳ درصد روستاهای استان کردستان از نعمت گاز بهره مند بوده و در این بخش در کشور جزو چهار استان برتر هستیم و در بحث راه نیز در این دولت ۹۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شده و ۱۵۰ کیلومتر دیگر نیز در سال آینده انجام خواهد شد.
در حال حاضر ۷۱ درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش تلفن همراه است و با موافقت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مقرر شده برای راهاندازی ۲۰ سایت مخابراتی تامین اعتبار شود و استان نیز تعهد کرده راه ارتباطی آنها را احداث کند.
با توجه به تفاهم نامه بین استان و وزارت ارتباطات قرار است تا پایان سال میزان بهره مندی از خدمات اینترنت در جمعیت روستایی استان به ۹۵ درصد برسد و برای اجرای این طرح ۱۵۰ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات، راه و تامین برق این سایتها در نظر گرفته شده است.
ایرنا: فضای سیاسی کشور در دولت ۱۱ و ۱۲ را چگونه ارزیابی میکنید؟
مرادنیا: برگزاری کنگره مشاهیر کُرد با حضور چهرههای این قوم از تمام نقاط جهان از جمله عراق، ترکیه، اروپا و پیام رییس جمهوری اسلامی ایران و سایر افراد از جمله رییس اقلیم کردستان عراق به و سخنرانی آزادانه چهرههای مدعو بدون هیچ محدودیتی نشان از باز بودن فضای سیاسی در کشور و این استان است.
نقش نیروهای بومی و اهل سنت در مدیریت اجرایی استان یکی از بخشهایی است که دولت از آن حمایت کرد و اکنون افراد بومی بسیاری از این استان در حال خدمتگذاری به مردم بدون توجه به مذهب و مسائلی از این دست هستند و تلاش داریم که در سطح ملی هم به این مساله توجه شود.
البته باید حضور نیروهای اهل سنت و خوش فکر این استان در سطح وزارتخانهها افزایش یابد هر چند این حضور وجود دارد ولی پررنگ نیست و باید ارتقا پیدا کند، تلاش داریم بر ثقل تاثیرگذاری نخبگان این استان در سطح کشور بیفزاییم.
دولت بطور قطع آنچه که در صحبتها و مذاکراتی که داشته و پیگیریهایی که انجام شده، مشکلی با این مساله ندارد البته جای خالی نخبگان اهل سنت در مدیریت استان در گذشته از خلاهای مهم بود که در دولت تدبیر و امید این جای خالی با بکارگیری نیروهای توانمند در عرصه مدیریت اجرایی استان کمتر احساس شده است.
ایرنا: دولت دوازدهم برغم تمام ناملایمات داخلی و خارجی تلاش داشته رفاه و آرامش در کشور برای مردم برقرار باشد، آیا دولت توانسته به این هدف خود برسد؟
استاندار کردستان: در همین سه سال گذشته همسان سازی حقوق بازنشستگان، رشد پرداختی به افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد، ساخت واحد مسکونی برای مددجویان و پرداخت تسهیلات در بخشهای مختلف برای حمایت از سرمایه گذاری و تولید از جمله تلاشهای دولت برای ارتقای سطح معیشت مردم است.
باور دارم خداوند به عنوان قاضی القضات همه این اقدامات را خوب قضاوت خواهد کرد و دل به آن خوش کردهایم بدون توجه به تخریبها و سنگ اندازیها، صادقانه در خدمت مردم باشیم و هرچه در توان داریم برای رشد و بالندگی کشور بویژه خطه کردستان به عنوان بخشی گرانبها از ایران اسلامی بکار گیریم.
ایرنا: شایعات زیادی از زمانی که شما به استان آمدید در خصوص رفتن تان مطرح شده است، واکنش شما نسبت به این مسائل چیست؟
استاندار کردستان: همانطور که اشاره شد این بحثها شایعه است و در برخی مواقع به حدی بود که تا داخل خانواده هم نفوذ کرد، به هر حال برخی افراد برای اینکه جایگاهی را سست کنند به این گونه شایعات دامن میزنند.
بنده به عنوان یکی از فرزندان کردستان، زمانی که سکان خدمتگذاری در این استان را پذیرفتم با خدا عهد کردم تا روزی که مسوولیت دارم بدون توجه به این مسایل، کار و وظایف خود در راستای خدمت به مردمان زاگاه خودم را با جدیت دنبال کنم.
در هر صورت این شایعات در سه سال گذشته بوده و در آینده هم خواهد بود، مطرح کنندگان آن نیز امید به رفتن بنده از این سمت دارند البته رفتن من پس از پایان فعالیت دولت اجتناب ناپذیر است اما فعلا برنامه ای برای رفتن ندارم و قصد دارم تا زمانی که طرحهایی که اتمام انها را به مردم وعده دادهام، سنگر را خالی نکنم.
ایرنا: ارتباط شما با دستگاهها و نهادهای هم ردیف در استان چیست؟
مرادنیا: به هر حال احترام متقابل را یک اصل برای خودم میدانم و ضمن حفظ و شان هر جایگاهی سعی کردهام رفتاری محترمانه با دستگاهها و نهادهای متقابل از جمله دستگاه قضا و نمایندگان مجلس داشته باشیم و باور دارم با تعامل و احترام میتوانیم کار جمعی بهتر و موفقتری در راستای خدمت به مردم ارایه کنیم و اگر تعامل نداشته باشیم نمیتوانیم به این امر مهم دست پیدا کنیم.
ایرنا: چندی پیش مصاحبه ای به نقل از فرماندار قروه مبنی بر دلایل افزایش شیوع کرونا در این شهرستان منتشر شد که واکنشهای مختلفی در پی داشت، عکس العمل شما به عنوان نماینده عالی دولت در استان نسبت به این واکنشها چه بود؟
استاندار کردستان: آن چیزی که اتفاق افتاد برخی رسانههای منتقد طوری القا کردند که فرماندار قروه به نحوی هم زنان خانه دار و نظامیان را عامل شیوع کرونا اعلام کرده و این را به صورت گسترده در فضای مجازی بازتاب دادند در حالیکه این مسوول به هیچ عنوان قصد توهین به این ۲ قشر زحمتکش و فعال را نداشته است.
همچنین برخی از این فرصت به دنبال تغییر جایگاه خدمتگزاری مردم بودند که عقیده داریم این مساله نمیتواند عاملی برای تغییر کسی باشد و همواره سعی کردهام از فرمانداران، مدیران و مسوولانی که درست عمل میکنند، دفاع و از آنان در مسیر ارایه خدمت بیشتر به جامعه حمایت کنم.
یکی از افتخاراتی که در این بیش از سه سال خدمتگزاری در کردستان دارم این است که آبروی هیچ شخصی را برای دلخوشی برخی افراد به خطر نینداخته و باور دارم حفظ حرمت و آبروی افراد مسوولیت پذیر یک اصل در موفقیت آنان در اهداف یک سیستم است.
نظر شما