نعمت الله رضایی روز سه شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ستاد فرمان اجرایی امام ۴۸ هزار پروژه محرومیت زدایی عمرانی و زیربنایی در کشور اجرا یا در حال احداث دارد که از این تعداد ۸۰۰ طرح آن مربوط استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی ابراز داشت:مدرسه سازی،آبرسانی به روستاها،خانه های بهداشت و واحدهای مسکونی روستایی از جمله طرح های بنیاد برکت برای محرومیت زدایی در مناطق مختلف کشور است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: در۱۳ سال گذشته ، ۶۱۵ هزار نفر در ۷۳۵ روستای مناطق محروم کشور به همت بنیاد برکت از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند شده اند.
وی تاکید کرد: براساس برنامه ریزی قرار است تعداد جمعیت بهره بردار از آب آشامیدنی سالم با اجرای پروژه های بنیاد برکت تا پایان سال جاری به یک میلیون نفر در قالب یکهزار و ۱۳۵ روستا برسد.
وی اضافه کرد: همچنین ۸۴ هزار طرح توانمندسازی از سوی بنیاد برکت در مناطق مختلف کشور اجرا شده که از این تعداد ۲ هزار پروژه آن با یکهزار و۸۰۰ میلیارد ریال در استان کهگیلویه وبویراحمد صورت گرفته است.
به گفته معاون برنامهریزی و توسعه منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ، اجرای طرح های اشتغالزای بنیاد برکت در مناطق مختلف کشور تاکنون ۲۵۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: اجرای طرح های توانمندسازی با اولویت مناطق محروم از سال ۱۳۹۷ به همت بنیاد برکت شروع شده و تا پایان امسال تعداد طرح های اشتغالزای این بنیاد به ۱۰۰ هزار مورد خواهد رسید.
رضایی ادامه داد: اجرای طرح های اجتماع محور اشتغالزا متناسب با نیاز جامعه ، افزون بر درآمدزایی برای مردم این مناطق به رونق تولید ملی منجر شده است.
وی ادامه داد: در زمان حاضر اهالی مناطق روستایی در تامین مایحتاج زندگی خود با مشکلات زیادی رو به رو هستند به همین دلیل ستاد اجرایی فرمان امام، برنامه ریزی گستردهای را برای افزایش درآمد روستاها انجام داده است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت : به مناسبت چهاردهمین سال تاسیس بنیاد برکت ۲۸ هزار پروژه این بنیاد در قالب ۱۴ هزار طرح عمرانی و ۱۴ هزار پروژه اشتغالزایی با محوریت توجه به مناطق کمتر توسعه یافته ، امروز در سراسر کشور بهره برداری شد.
نظر شما