تغییر رویکرد مدیران دستگاههای نظارتی در جنگ اقتصادی الزامی است

مشهد- ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: تغییر در رویکرد و نگاه مدیران دستگاه های نظارتی و بازرسی در شرایط جنگ اقتصادی امروز الزامی است.

به گزارش سه‌شنبه روابط عمومی فرمانداری نیشابور سید مرتضی مدنی‌ فدکی در جلسه ستاد تنظیم بازار نیشابور افزود: نظارت و کنترل بازار تنها نباید منحصر به عرضه و فروش کالاها باشد بلکه باید کل فرآیند تولید تا عرضه و توزیع را در بر گیرد.
وی ادامه داد: مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط باید با برخورداری از قدرت ریسک با تغییر نگاه و رویکرد نسبت به نظارت بر بازار دغدغه‌مند باشند تا پیشگیریها، پیش بینیها و تصمیم‌ گیریها به روز، به موقع و اثرگذار باشد و خروجی این جلسات در سطح جامعه دیده شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی با بیان این که سه گروه کالای دُخانی، لوازم خانگی و پوشاک باید شناسه رهگیری دریافت کنند تاکید کرد: پیشگیری از تخلفات در حوزه تعزیرات حکومتی هم بایستی از فرایند تولید تا عرضه در دستور کار قرار گیرد و نظارت و بازرسی با رویکرد پیشگیرانه انجام گیرد تا نقش بازدارنده خود را ایفا کند.
مدنی افزود: حوزه کالاهای اساسی خط قرمز ماست و مردم باید در کوتاه‌ترین زمان تاثیرگذاری برخوردها و کنترل بازار را در سطح بازار ببینند.
وی ادامه داد: تعزیرات حکومتی در موضوع افزایش قیمت مرغ به طور جدی ورود کرده است و در حال حاضر خراسان رضوی ۴۵ درصد تولید مازاد تخم دارد و برای جلوگیری از افزایش قیمت مرغ، تخم مرغ و نهاده های دامی تاکنون اقدامات موثری شده و امروز نباید قیمت مرغ و تخم مرغ از قیمت مصوب بیشتر باشد و هیچ عذری در این زمینه از کسی پذیرفته نیست و در حوزه روغن ضعف بازرسی ها و نظارت ها موجب احتکار و در نتیجه کاهش عرضه روغن در بازار شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی با تاکید بر حمایت از تولید کنندگان در سال جهش تولید گفت: هر کجا سختگیری کردیم مردم را به سوی قانون گریزی سوق دادیم و نتیجه آن افزایش واحدهای تولیدکننده زیرزمینی و تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی شده است.
معاون استاندار و فرماندار نیشابور هم در این نشست گفت: حلقه گم شده جامعه امروز در شرایط سخت جنگ اقتصادی "اخلاق" است و در این شرایط سخت، عده‌ای بدون توجه به مشکلات، امنیت غذایی را دچار مشکل کرده‌اند.
علیرضا قامتی افزود: در نرخ گذاری‌ها و تصمیم گیری‌های مرتبط با تولیدات و ظرفیتهای شهرستان‌ها معمولا یک نقشه تیپ تهیه می شود و بدون در نظر گرفتن شرایط فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقلیمی شهرها آن را به کل کشور ابلاغ می کنند در حالی که در این زمینه باید از مشارکت مدیران ارشد دولت در شهرستانها و در تصمیم گیریهای این چنینی استفاده شود.
وی ادامه داد: نیشابور با وجود ۲۴ هزار واحد صنفی تنها هشت بازرس در این حوزه دارد و بر این اساس میزان نظارت و بازرسی تعزیرات حکومتی در شهرستان متناسب با مشکلات و فشارهای اقتصادی و تبعات آن نیست.
فرماندار نیشابور گفت: در حال حاضر جریمه‌ها نیز جنبه بازدارندگی ندارند و متناسب با تخلفات نیستند.
در این جلسه امان‌الله گرمابی به عنوان رییس جدید شعبه تعزیرات حکومتی شهرستانهای نیشابور، فیروزه و زبرخان معارفه و جواد ثوابی طرقی تودیع و از زحمات ۱۴ ساله وی به عنوان رییس سابق تعزیرات حکومتی قدردانی شد.
مرکز شهرستان‌های ۴۰۰ هزار، ۴۲ هزار و ۶۰ هزار نفری نیشابور، فیروزه و زبرخان در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی به ترتیب در ۱۲۷ کیلومتری، ۱۶۲ و ۱۰۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha