هادی معماریان خلیلآباد روز چهارشنبه در آئین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری سال ۹۹ مرکز آموزش عالی کاشمر افزود: خوشبختانه امکان همه نوع فعالیت پژوهشی در فضای مجازی وجود دارد و از این تجربهها میتوان در دوران پسا کرونا هم استفاده کرد.
وی ادامه داد: مرکز آموزش عالی کاشمر در بستر فضای مجازی ۱۴وبینار و کارگاه آموزشی مجازی برگزار کرد و مقالات علمی پژوهشی چاپ شده توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه ۲۰ درصد رشد و تعداد کتب چاپ شده آنها ۱۰۰ درصد افزایش یافت و این آمار نشاندهنده توجه بیشتر به امر پژوهش است.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر با اشاره به دستاوردها و افتخارات مرکز آموزش عالی کاشمر در ۲ سال اخیر گفت: در بخشهای مختلف از جمله حوزه ارتباط با صنعت، نوآوری، تجهیزات آزمایشگاهی، کتابخانه، فضاهای آموزشی و رفاهی و فرهنگی اقدامات زیادی انجام شده و از هیچ تلاشی برای رسیدن به برنامههای چشم انداز آینده مرکز دریغ نشده است.
معماریان افزود: رشد و توسعه کمی و کیفی در این مجموعه دانشگاهی، مستلزم تلاش جمعی، همدلی و برنامهریزی مدون و پشتکار است و عمومیت بخشی به نگاه پژوهشی، نوآورانه و فناورانه در این مجموعه مسبب افزایش درصد مشارکت پژوهشگران در فعالیتهای پژوهشی است.
وی اضافه کرد: ترویج نگاه حل مساله نسبت به مسائل محیطی در حوزه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر از جمله وظایف دانشگاههاست.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: تا کنون ۱۰ هسته نوآور در مرکز نوآوری و شتابدهی مستقر شدهاند، هشت کارگاه و سخنرانی مرتبط با اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی برگزار شده، از دفتر کارآفرینی مجاور مرکز نوآوری حمایت شده، یک اختراع ثبت و یک استارتاپ ویکند نیز در برنامه ماه آینده پیش بینی شده است.
در این مراسم از پژوهشگران برتر و نمونه مرکز دکتر هادی معماریان، دکتر امین حسینی، دکتر مهدی مکاری و دکتر مصطفی بهرامن و همچنین اساتید مدرس کارگاه ها، دانشجویان فعال و کارشناسان پژوهشی مرکز آموزش عالی کاشمر قدردانی شد.
فعالیت مرکز آموزش عالی کاشمر سال ۱۳۹۰ با ۲ رشته و ۳۰ دانشجو آغاز شد و هماینک ۸۰۰ دانشجو در ۶ رشته این مرکز آموزش عالی تحصیل میکنند.
علاوه بر این مرکز پنج مرکز آموزش عالی دیگر نیز با سه هزار دانشجو در شهرستان کاشمر فعالیت دارند.
کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
نظر شما