محمدعلی بهمنی و عبدالجبار کاکایی داور ترانه جشنواره موسیقی فجر

تهران- ایرنا- هیات‌داوران بخش جایزه ترانه سی‌وششمین جشنواره موسیقی فجر معرفی شدند، اسامی محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی و ناصر فیض در میان هفت داور این بخش دیده می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، اسماعیل امینی، مجید افشاری، محمدعلی بهمنی، محمدمهدی سیار، حمیدرضا شکارسری، ناصر فیض و عبدرالجبار کاکایی داوران جایزه ترانه هستند.

اسماعیل امینی (متولد ۱۳۴۲) دانش‌آموخته زبان و ادبیات فارسی در مقطع دکتری، شاعر و استاد دانشگاه است که سابقه تدریس در دبیرستان و اداره محافل ادبی را نیز در کارنامه خود دارد. بوستان بی‌درخت (۱۳۹۵) پرروترین کلاغ‌ جهان (۱۳۹۹) و وزن شعر بیاموزیم (۱۳۹۹) از آثار اوست. 

مجید افشاری (متولد ۱۳۵۸) شاعر و ترانه‌سرا و عضو شورای کارشناسی شعر و ترانه مدرس و مبتکر آموزش فرآیندی شعر است. وی کتاب‌های مختلفی از جمله از غزل تا ابد (۱۳۹۸) و از کف دریا تا کف دریا (۱۳۹۸) را منتشر کرده است.

محمدعلی بهمنی (متولد ۱۳۲۱) از شاعران شناخته‌شده زبان فارسی است که غزل بیشترین قالب سروده‌های او را تشکیل می دهد و دستی هم در سرودن ترانه دارد. وی که سابقه ریاست شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز در کارنامه خود دارد کتاب‌های زیادی سروده و جلسات و کلاس های شعری فراوانی اداره کرده است. من زنده‌ام هنوز و غزل فکر می‌کنم (۱۳۸۸) و غزل زندگی کنیم (۱۳۹۲) از آثار اوست.

ناصر فیض (متولد ۱۳۳۸) شاعر و ترانه‌سرا که بیشتر به دلیل آثار طنزش شناخته شده است. وی دارای نشان درجه یک هنری است. او در دومین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر برگزیده شد. مجموعه‌های فیض بوک (۱۳۹۲)،  املت‌های دسته‌دار (۱۳۸۴) و نزدیک ته‌خیار (۱۳۸۸) را سروده است.

حمیدرضا شکارسری (متولد ۱۳۴۵) شاعر، پژوهشگر، نویسنده و منتقد ادبی ایرانی است که آثار زیادی را منتشر کرده است. مجموعه شعر از تمام روشنایی‌ها (۱۳۸۲) و از سکوت به حرف؛ نقد ادبی (۱۳۸۱) از آثار اوست.

عبدالجبار کاکایی (متولد ۱۳۴۲) شاعر و ترانه‌سرای نام آشنا که ترانه‌های بسیاری سریال‌های تلویزیونی را ساخته و کلاس‌های مختلف شعر و ترانه‌سرایی را برای جوانان علاقه‌مند اداره کرده است. آوازهای پسین (۱۳۶۹) و آفتاب مهربانی (۱۳۹۱) دو اثر از آثار فراوان وی است.

در این جایزه، متن ترانه‌هایی که از مهر ۱۳۹۸ تا مهر ۱۳۹۹ به‌صورت تک‌آهنگ یا در قالب آلبوم موسیقی از سوی مؤسسات یا اشخاص حقیقی پس از دریافت مجوز از دفتر موسیقی تولید و منتشر شده‌اند، توسط هیئت داوران بررسی و ترانه‌های برگزیده معرفی می‌شوند.
دربازه زمانی مشخص شده بیش از چهار هزار قطعه متن ترانه با مجوز دفتر موسیقی به‌صورت تک آهنگ یا در قالب آلبوم منتشر شده‌اند، که مرحله نخست انتخاب این ترانه‌ها در حال انجام است و در مرحله نهایی ترانه‌های برگزیده در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر معرفی می‌شوند.

سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر ۲۸ بهمن تا ۳ اسفند سال جاری به دبیری حسن ریاحی برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha