مصطفی میرزایی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا هزینه بهسازی و بازسازی سالنهای ذکر شده را بالغ بر سه میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: نیکوکاران ورزشی نقش موثری در تامین این مبلغ داشتند و سهم قابل توجهی از کل مبلغ از سوی آنان پرداخت شد.
وی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی تمرینات و مسابقات بهترین زمان برای بهبود زیرساختهای این رشته بود و بر همین اساس در طول حدود یک سال اخیر برای مرمت سالنهای کشتی برنامه ریزی کردیم.
رییس هیات کشتی اصفهان خاطرنشان کرد: سالنهای این رشته در استان بطور متوسط افزون بر ۲۰ تا ۳۰ سال قدمت داشتند و مرمت و بهسازی آنها ضروری بود.
میرزایی با بیان اینکه سالنهای مذکور در زرین شهر، فولادشهر، کاشان و اصفهان قرار دارند تصریح کرد: در کنار فعالیتهای زیرساختی در دوران کرونا برگزاری دورههای آنلاین آموزشی برای مربیان و داوران در دستور کار قرار گرفت تا به پیشرفت کیفی سطح مربیگری و قضاوت منجر شود.
وی به تفاهمنامه با آموزش و پرورش اصفهان و هیاتهای کشتی استانهای دیگر و بیشتر مطرح در این ورزش مانند مازندران، خوزستان، تهران و البرز اشاره کرد و گفت: قرار بود دورههای استعدادیابی در مدارس گسترش یابد و از سوی دیگر اردوهای کشتی گیران در شهرهای یاد شده و بطور متناظر در اصفهان برگزار شود که به دلیل خطر شیوع ویروس پس از مدتی متوقف شد.
رییس هیات کشتی اصفهان اضافه کرد: با اینحال جامعه آماری کشتی گیران استان بواسطه فعالیت مناسب در مدارس و معرفی چهرههای مستعد افزایش یافت و پس از بهبود اوضاع و رفع معضل کرونا از سر گرفته میشود.
بالغ بر پنج هزار نفر در استان اصفهان در حدود ۵۰ سالن در رشته کشتی فعالیت دارند.
حدود ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی در استان اصفهان فعالیت میکنند.
نظر شما