به گزارش روز چهارشنبه ایرنا ازخبرگزاری آلمانی دپآ، فائوچی گفت: وقتی شاهد مساله ای بسیار شایع در کشوری چون انگلیس هستیم و همچنین جهش هایی که در آفریقای جنوبی رخ داده است، با توجه به مسافرت ها در سراسر جهان جای تعجب ندارد که ویروس جدید به آمریکا رسیده باشد.
گزارشهای منتشر شده درمورد شیوع گونه جدیدی از ویروس کرونا در انگلیس و آفریقای جنوبی، نگرانیهایی را ایجاد کرده، اما کارشناسان میگویند بعید است این ویروس به مصونیت ناشی از دریافت واکسن ضربه زند.
مت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس هفته پیش خبر داد که گونه جدیدی از ویروس کرونا که سرعت سرایت بیشتری دارد در جنوب شرقی این کشور شیوع یافته است. اعضای دولت انگلیس در پی شناسایی این گونه جمعه شب جلسه مخفیانهای تشکیل دادند تا درباره تشدید محدودیتهای کرونایی برای مهار این ویروس تصمیمگیری کنند.
با شیوع نوع جدید ویروس کرونا در انگلیس، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد از مقام های انگلیس خواسته است تدابیر سختگیرانه تری در اروپا برای جلوگیری از گسترش این نوع ویروس جهش یافته بکار گیرند.
در همین حال، فائوچی و «الکس آزار» وزیر بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده اولین دُز واکسن مُدرنا برای مقابله با کووید – ۱۹ را دریافت کردند.
فائوچی قبل از واکسینه شدن گفت: به مصونیت و تاثیرگذاری این واکسن کاملا اطمینان دارم و می خواهم هر کس را که از فرصت واکسینه شدن برخوردار است، به این کار ترغیب کنم تا بتوانیم محافظتی در کشور برای پایان دادن به این همه گیری ایجاد کنیم.
آمریکا هفته گذشته واکسن شرکت مُدرنا را مورد تائید قرار داد.
دیگر مقام های ارشد آمریکا از جمله جو بایدن رئیس جمهوری منتخب این کشور و مایک پنس معاون دونالد ترامپ رئیس جمهوری فعلی ایالات متحده دُزهایی از واکسن فایزر و بایونتک را دریافت کرده اند.
آمریکا در صدر فهرست کشورهایی که موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در آن به ثبت رسیده است، قرار دارد.
۱۸ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۶۲۸ نفر در ایالات متحده به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۳۳۰ هزار و ۸۲۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده و ۱۰ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۹۷ نفر بهبود یافته اند.
نظر شما