محمد مهدی فاتح روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی ازمهمترین فعالیت های انجام شده در مرکز کاریابی و هدایت شغلی این دانشگاه جذب حمایت مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ۲ مقطع و موافقت اولیه با درخواست دانشگاه جهت جذب بسته سوم حمایتی بود.
وی از راه اندازی صفحه مرکز در سایت دانشگاه و کانال اطلاع رسانی در فضای مجازی خبر داد و اظهار داشت: اطلاع رسانی گسترده در راه اندازی مرکز کاریابی به ادارات کل صنعت و معدن استان، اداره کار، استانداری، فرمانداری، شهرک های صنعتی استان، شرکت ها و صنایع استان از دیگر اقدامات انجام شده است.
فاتح با بیان اینکه تبلیغات میدانی در تمامی شهرک های صنعتی استان در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: افزون بر۱۳۰ درخواست توسط صنایع و شرکت های استان به این دانشگاه ارسال گردید.
رییس دانشگاه صنعتی شاهرود به نام نویسی بیش از ۷۵۰ نفر متقاضی کار اشاره نمود و تصریح کرد: از ابتدای سال تعداد۱۰۰ نفر به صنایع و شرکت های متقاضی نیروی کار معرفی شدند.
وی از تدوین پیش نویس آیین نامه دوره های مهارت افزایی خبر داد و گفت: هماهنگی لازم با سازمان فنی و حرفه ای جهت صدور مدرک برای دوره های مهارت افزایی این دانشگاه انجام شده است.
فاتح از ارتقای ۳۰ پله ای دانشگاه صنعتی شاهرود نسبت به سال گذشته در رتبه بندی بین المللی دانشگاه های سبز خبر داد و افزود: تنها دانشگاه استان سمنان در این رتبه بندی در بین ۴۱ دانشگاه ایرانی رتبه ۱۱ و در بین ۹۲۲ دانشگاه دنیا رتبه ۳۷۱ را کسب نمود.
وی ادامه داد: دانشگاه اندونزی با هدف ترویج پایداری در آموزش عالی، از سال ۲۰۱۰ اقدام به ارزیابی و رتبه بندی دانشگاههای جهان بر اساس معیارها و شاخصهای مرتبط با مسائل زیست محیطی در دانشگاهها نموده است و دانشگاه صنعتی شاهرود امسال برای سومین بار به همت دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه طی ۲ ماه جمع بندی اطلاعات توانست جهت قرارگیری در این رتبه بندی اقدام نماید.
به گفته وی معیارهای ارزیابی برای این رتبه بندی میزان مصرف انرژی، ضایعات، مصرف آب، حمل و نقل و آموزش در حوزه محیط زیست و پایداری است.
دانشگاه صنعتی شاهرود چهار پردیس ؛۱۴ دانشکده و ۱۱ هزار دانشجو و ۳۵۲ عضوهیاتعلمی دارد.
نظر شما