اتصال ۸۴ روستای سربیشه به اینترنت پرسرعت تا پایان امسال

بیرجند - ایرنا - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر ۱۰۷ روستای سربیشه اینترنت پرسرعت دارند و ۸۴ روستای دیگر این شهرستان مرزی تا پایان امسال به اینترنت پرسرعت همراه مجهز می‌شوند.

مصطفی بهی روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: تا پایان آذر ماه سال جاری ۱۰۷ روستای شهرستان سربیشه به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۱۶۵ روستای این شهرستان از پوشش همراه برخوردارند افزود: از اواخر سال گذشته اجرای ۱۶ سایت توسعه پوشش همراه از محل اعتبارات توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور کار قرار گرفت که ۹ سایت به بهره‌برداری رسیده و با اجرای هفت سایت دیگر، ۱۲ روستای شهرستان سربیشه در سال جاری زیر پوشش تلفن همراه قرار می‌گیرند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: ۲۰۸ روستای شهرستان سربیشه به تلفن خانگی کابلی، بی‌سیم و سایر وسایل مجهز هستند همچنین اینترنت نسل ۳ و ۴ همراه اول و ایرانسل ۳ شهرهای سربیشه، مود و درح را زیر پوشش دارد.

وی از فعالیت ۱۷ دفتر ICT روستایی در سربیشه خبر داد و گفت: سه دفتر پیشخوان دولت در این شهرستان فعال است و چهار روستا نیز از محل اعتبارات وزارت ارتباطات به دستگاه خودپرداز مجهز شده‌اند.

بهی اظهار داشت: سایت اینترنت پرسرعت طناک سربیشه که در مراحل پایانی اجراست، هفت روستای طناک سفلی و علیا، اسفزار، ابراهیم‌آباد، کریم‌آباد، بشکزی و بیژائم شهرستان سربیشه با جمعیتی بالغ بر ۴۷۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهد کرد.

وی ادامه داد: تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی تا پایان دولت به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: در راستای پایش‌های میدانی انجام شده از روستاها، برای تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان برنامه مصوب برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات داریم که تا پایان دولت محقق خواهد شد.

وی هدف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در شهرها و روستاها را کاهش شکاف دیجیتالی با هدف توسعه کاربری‌های مبتنی بر ICT و ایجاد اشتغال عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در چند روستای استان روستائیان به خصوص جوانان از بستر ارتباطی بوجود آمده استفاده و برای خود اشتغال ایجاد کرده‌اند.

بهی فروش برخط محصولات کشاورزی، ارائه خدمات گردشگری و فروش برخط صنایع دستی را از جمله این مشاغل ذکر کرد.

وی گفت: ۱۵۵ سایت ارتباطی روستایی با هدف اتصال باقیمانده روستاهای بیش از ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات و تامین اینترنت پرسرعت راه‌اندازی می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی افزود: این تعداد سایت ارتباط روستایی از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان راه‌اندازی می‌شود.

وی با قدردانی از دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه‌ها همکاری داشتند، اظهار داشت: مشکلات و موانع ایجاد سایت‌ها با برگزاری جلسات مشترک با شرکت برق، منابع طبیعی و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتفع شده است.

وی گفت: نیاز است برای ارتقای شاخص‌های ارتباطی استان همه دستگاه‌های اجرایی از مجریان پروژه‌های ارتباطی حمایت کنند تا دسترسی همگانی به پوشش ارتباطی و اینترنت پرسرعت در کمترین زمان تحقق یابد.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و بیش از ۴۰ درصد جمعیت این استان در مناطق روستایی ساکن هستند.

مرکز شهرستان سربیشه در ۶۶ کیلومتری بیرجند است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha