سیدمهدی طلایی مقدم روز جمعه در حاشیه بازدید و بررسی مشکلات این واحد درمانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تقویت و توسعه خدمات تامین اجتماعی و خدمت رسانی به کارگران و شهروندان ، تلاش می شود تا مشکلات و کمبودهای این پلی کلینیک،رفع شود.
وی در مورد تامین و جذب پزشک متخصص و کادرفنی ، تشکیلات سازمانی، اختصاص تجهیزات مورد نیاز درمانگاه ،هزینههای مرتبط با آن و از این قبیل مسایل، قول مساعد داد تا حصول نتیجه نهایی موضوع را پیگیری کند.
فرماندار بافق با قدردانی از خدمات و زحمات پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی بر گسترش خدمات درمانی تامین اجتماعی با توجه به جمعیت زیرپوشش بیمه این نهاد و ظرفیتهای موجود شهرستان تاکید کرد.
مدیر پلیکلینیک تامین اجتماعی بافق هم با اشاره به وضعیت کادر درمان و واحدهای درمانی این مرکز گفت: این واحد درمانی با ۳۴ نیرو از جمله چهار پزشک عمومی، یک پزشک متخصص اطفال، پنج بهیار و پرستار و مابقی در قسمتهای مختلف اداری و مالی ، درمانی و پاراکلینیکی آماده ارایه خدمات به بیمه شدگان و دیگر شهروندان است.
دکتر محمد حیدری با اشاره به کمبودها و مشکلات واحد یادشده عمده مشکل را نبود پزشکان متخصص و کادر درمان اعلام کرد.
وی کمبود برخی تجهیزات و لوازم درمانی را با توجه به تعریف اولیه پلیکلینیک یادآور شد و از مسوولان استان یزد و شهرستان خواست تا برای رفع کمبودهای این مرکز درمانی مساعدت و همکاری کنند.
۷۸ درصد از جمعیت ۵۰ هزار نفری شهرستان بافق زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
عملیات اجرایی ساخت پلیکلینیک تأمین اجتماعی بافق ۲۳ مرداد ۹۳ با حضور علی ربیعی وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شروع شد و ۶ ماه قبل از موعد مقرر، ۱۷ اسفند سال ۹۴ همزمان با سفر رییس جمهوری به یزد با حضور ربیعی و تنی چند از مسوولان کشوری و استانی، افتتاح و بهرهبرداری از آن آغاز شد.
شهرستان بافق یک بیمارستان، سه مرکز سلامت شهری، سه مرکز سلامت روستایی و ۹ خانه بهداشت شهری و روستایی دارد.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.
نظر شما