طاهره استکی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سالانه خیرین سلامت به صورت میانگین بیش از چهار میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی برای توسعه زیرساختهای حوزه بهداشت و درمان تیران و کرون شامل ساختمان سازی و خرید تجهیزات کمک و مشارکت میکنند.
وی بیان کرد: در برخی از مقاطع زمانی متناسب با شرایط خاص مثل احداث ساختمان جدید دیالیز این مشارکتها بیش از این مبلغ شده و بدون کمک افراد خیراندیش، امکان افزایش خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان به ویژه بیمارستان بهنیا فراهم نبود.
مدیرعامل خیریه سلامت تیران و کرون با اشاره به محدودیتهای منابع مالی دولتی و گستردگی نیازها، خاطرنشان کرد: کمک خیرین و مشارکت دولت زمینه خدماترسانی در این عرصه را با کیفیت و کمیت بیشتری فراهم ساخته و تداوم این تعاملات نیاز است.
به گفته وی شهرستانهایی دارای مناطق محروم و شرایط کمتر برخوردار مثل تیران و کرون ظرفیت خصوصیسازی خدمات بهداشتی و درمانی را نداشته و به حمایت بیشتر مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و خیرین نیاز دارد.
وی با بیان اینکه امسال اختصاص دستگاه سونوگرافی و سیستم پکس برای مکانیزه سازی اطلاعات پزشکی و کمک به بازسازی بیمارستان بهنیا توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی انجام شد، اظهارداشت: کمکهای خیرین سلامت به حل بخش دیگری از نیازهای عمرانی و تجهیزاتی این مرکز درمانی تاثیرگذار بوده است.
استکی راه اندازی ccu بخش قلب بیمارستان بهنیا را از نیازهای اساسی حوزه درمان تیران و کرون برشمرد و گفت: در این راستا مشارکت خیرین و مساعدت مسئولان استانی را نیاز دارد تا اینکه خدمات تخصصی در این حوزه نیز به بیماران ارائه شود.
وی همکاری مدیریت شهری را در حوزه بهداشت و درمان همسو با تعاملات دیگر دستگاه ها و خیرین مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: این همکاریها به کاهش محرومیت حوزه سلامت شهرستان کمک کرده است.
تیران و کرون دارای یک بیمارستان خیرساز بوده و احداث بیمارستان امام رضا این شهرستان در دستور کار و عملیات اجرایی آن از ۲ سال پیش آغاز شده است.
استان اصفهان دارای حدود ۶ هزار تخت بیمارستانی، ۵۲ بیمارستان(۳۷ دولتی و ۱۵ خصوصی و خیریه)، حدود ۵۰۰ پایگاه سلامت شهری، بیش از ۵۲۰ باب خانه بهداشت روستایی و ۸۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی است.
خیرین استان اصفهان امسال بیش از ۲۰ میلیارد ریال به بخش تخصصی درمان بیماران کرونایی کمک کردند.
نظر شما